ABBA Voyage i London – Specialresor
London / Storbritannien

ABBA Voyage i London

23 - 26 nov Full­bokad
Vi ger dig nu chansen att åka med på en resa till London. Se ABBA magiskt komma till liv genom det senaste inom motion capture teknologi, där linjerna mellan fysiskt och digitalt suddas ut. Vi har satt ihop en resa som ger dig ett centralt boende, något nytt även för dig som är en luttrad Londonbesökare, något traditionellt och makalöst gott, tid att ”bara vara”, och så klart resans höjdpunkt, ”ABBA Voyage”, den största ABBA-föreställningen världen någonsin har skådat!
Önskar ni flyg från Kastrup eller Landvetter så är det på förfrågan. Kontakta oss på info@special-resor.se

Avgång

23 november 2023

Från

Arlanda

Reslängd

4 dagar

Pris

14 010 SEK

Ingår i resan

 • flygresa Arlanda-London Gatwick/Heathorw tur och retur
 • flygskatter och avgifter
 • tre övernattningar inkl frukost i vald rumskategori
 • busstransfer med guide från flygplatsen till hotellet
 • afternoon tea
 • 3-4h guidad temapromenad
 • sittplatsbiljett till ABBA Voyage i block F(row L, M eller N)
 • guidad utflykt på hemrese-dagen till Richmond (alla guidningar sker på svenska)
 • resegaranti
 • färdledare från Specialresor

Tillval

Tillägg, meddelas vid bokning:

2.080:- enkelrum, 3 nätter

OBS; Mamma Mia the party är fullbokat, försäljningen är stängd.

Mer information

Se över ditt reseskydd. Avbeställningsskydd och reseförsäkring ingår inte i resans pris.

Läs hela programmet här

Program

 • Dag 1 Ankomst och Afternoon Tea

  - Transfer från flygplatsen till hotellet, med egen buss och vår svensktalande guide/ciceron Tina Engström. Tina är med på alla guidningar som ingår i programmet.

  - Klassisk afternoon tea på The Haymarket Hotel. En tradition med anor från 1830-talet och som sägs vara skapad av Duchess of Bedford. Det sägs att hon inte var förtjust i tiden mellan lunch och middag så hon såg till att ha en lång social tillställning med sina väninnor. Nästan 200 år senare är denna njutbara tradition fortfarande lika populär. Smörgåsarna äts med fingrarna som det sig bör, därefter väntar varma scones som serveras med grädde och sylt, och även om det är svårt att låta bli dom, så ska kakorna ätas sist.

  - Kvällsshopping ”Late evening shopping”, affärerna håller öppet på torsdagskvällen till kl 20.00. Vill man inte shoppa så finns det gott om pubar och annat trevligt i världs-metropolen London.

 • Dag 2 Guidad promenad och ABBA Voyage Show

  - Guidad promenad med vår guide och ciceron Tina. Temat under förmiddagen är Den kungliga familjen och The Crown.

  - Tid att strosa runt i London. Vi tipsar gärna!

  - ABBA Voyage Show! Under 90 minuter njuter vi av ABBA:s bästa hits, framförda av ABBA avatarerna tillsammans med ett 10-manna liveband, på den specialbyggda ABBA arenan. Njut av musiken och sjung med! Avresa från hotellet kl 17.30, showen börjar kl 19.45 och inne på arenan finns flera mat- och dryckesalternativ. Läs mer: ABBA voyage hemsida. Sittplatser karta ABBA arena

 • Dag 3 Utforska London på egen hand

  - Tid att utforska London på egen hand. Vi tipsar gärna!

  - Tillägg: Mamma Mia The Party VIP – Gör din ABBA helg komplett genom att även delta i det stora Mamma Mia partyt på Nicos Taverna i Docklandsområdet. Upplev filmen, förflytta dig till den grekiska ön Skopolose, och du befinner dig mitt i den romantiska handlingen. Det blir show, dans och naturligtvis Abba disco. Dörrarna öppnar kl 18.30. Transport till och från The Party ingår ej, vi hjälper till att ordna taxi eller annat alternativ beroende på antal deltagare.

 • Dag 4 Richmond och hemresa

  Vi lämnar hotellet vid 09.30 på förmiddagen och på vår väg till flygplatsen stannar vi till i Richmond, som länge ansetts vara det bästa stället att bo på i London. Den gröna stadsdelen med sin mysiga ”bykänsla” är belägen längs Themsen i västra London. I detta kändistäta område hittar vi även Petersham nursery, en inspirerande livsstilsbutik med handelsträdgård och elegant växthus.    

Färdledare

 • Tina Engström

  Guide och Ciceron

  Vår mycket uppskattade ciceron Tina Engström har varit auktoriserad guide i London med omnejd i 20 år. Hon har lång erfarenhet av att leda resor på olika teman till olika delar av Storbritannien, bland annat södra England. Tina är bosatt i London och arbetar även som journalist, översättare och lärare i svenska. Hon är intresserad av historia, trädgårdar, konst och kultur, språkhistoria och fotografering