ABBA Voyage i London våren 2024 – Specialresor
London / Storbritannien

ABBA Voyage i London

14 - 17 mar 2024
Vill du åka till London våren 2024 och uppleva ABBA Voyage så har planerar vi en resa 14-17/3 2024. Anmäl ditt intresse nedan så skickar vi ut program så snart allt är klart.

Vi ger dig nu chansen att åka med till London innan jul. Se ABBA magiskt komma till liv genom det senaste inom motion capture teknologi, där linjerna mellan fysiskt och digitalt suddas ut. Vi har satt ihop en resa som ger dig ett bra boende i exklusiva Kensington, något traditionellt och makalöst gott, tid att ”bara vara” i ett julpyntat London, och så klart resans höjdpunkt ”ABBA Voyage”, den största ABBA-föreställningen världen någonsin har skådat!
Denna fina resa är under produktion, färdigt program och pris publiceras inom kort.
Vad kul att du är intresserad av resan! Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss när den går att boka.

Ingår i resan

 • flygresa Arlanda-London Gatwick tur och retur
 • flygskatter och avgifter
 • tre övernattningar inkl frukost i vald rumskategori
 • busstransfer med guide från flygplatsen till hotellet
 • afternoon tea
 • 3-4h guidad promenad
 • sittplatsbiljett till ABBA Voyage
 • resegaranti
 • färdledare från Specialresor

Tillval

Tillägg, meddelas vid bokning:

Mer information

Se över ditt reseskydd. Avbeställningsskydd och reseförsäkring ingår inte i resans pris.

Läs hela programmet här

Program

 • Dag 1 Ankomst och Afternoon Tea

  - Transfer från flygplatsen till hotellet, med egen buss och vår svensktalande guide/ciceron Tina Engström.

  - Vårt Londonbesök börjar med en promenad i området där vi bor följt av en klassisk afternoon tea. En tradition med anor från 1830-talet och som sägs vara skapad av Duchess of Bedford. Det sägs att hon inte var förtjust i tiden mellan lunch och middag så hon såg till att ha en lång social tillställning med sina väninnor. Nästan 200 år senare är denna njutbara tradition fortfarande lika populär. Smörgåsarna äts med fingrarna som det sig bör, därefter väntar varma scones som serveras med grädde och sylt, och även om det är svårt att låta bli dom, så ska kakorna ätas sist.

  - Kvällsshopping ”Late evening shopping”, affärerna håller öppet på torsdagskvällen till kl 20.00, och vissa till 22.00. Vill man inte shoppa så finns det gott om pubar och annat trevligt i världsmetropolen London.

 • Dag 2 Guidad promenad och ABBA Voyage Show

  - Guidad promenad med vår guide och ciceron Tina. Då vi bor i trevliga Kensington, fokuserar vi på det som finns i ”vårt eget” område. Tina tar oss med till Kensington Gardens, vidare till Notting Hill Gate, det trendiga Londonområdet där flera filmer spelats in och där den kända marknaden Portobello Road ligger.

  - Tid att strosa runt i ett London där julen är på intågande och julpyntningen har startat på många ställen. Vi kan rekommendera en lunch på puben The Churchill Arms, att strosa runt i anrika varuhuset Harrods eller besöka Kensington Palace som en gång var Prinsessan Dianas hem, allt på behändigt avstånd från vårt hotell. Är man intresserad av museum så finns flera intressanta i vår närhet, the Design museum, Science Museum och Natural History Museum, för att nämna några.

  - ABBA Voyage Show! Under 90 minuter njuter vi av ABBA:s bästa hits, framförda av ABBA avatarerna tillsammans med ett 10-manna liveband, på den specialbyggda ABBA arenan. Njut av musiken och sjung med! Avresa från hotellet kl 17.30, showen börjar kl 19.45 och inne på arenan finns flera mat- och dryckesalternativ. Läs mer: ABBA voyage hemsida. Sittplatser karta ABBA arena

 • Dag 3 Utforska London på egen hand

  - Tid att utforska London på egen hand. Kanske en julmarknad står på önskelistan? Vi tipsar gärna!

  - Är du intresserad av att gå på Mamma Mia The Party? Biljetter är på förfrågan, hör av dig om du är intresserad. Pris från 2.990:- per person. Då ingår showbiljett, middag med ½ flaska vin och ett glas champagne. Transport till och från The Party ingår ej. Det stora Mamma Mia partyt på Nicos Taverna äger rum i Docklandsområdet. Upplev filmen, förflytta dig till den grekiska ön Skopolose, och du befinner dig mitt i den romantiska handlingen. Det blir show, dans och naturligtvis Abba disco. Dörrarna öppnar kl 18.30.

 • Dag 4 Hemresa

  -Vi lämnar hotellet efter frukost, transfer till flygplatsen.

Färdledare

 • Tina Engström

  Guide och Ciceron

  Vår mycket uppskattade ciceron Tina Engström har varit auktoriserad guide i London med omnejd i 20 år. Hon har lång erfarenhet av att leda resor på olika teman till olika delar av Storbritannien, bland annat södra England. Tina är bosatt i London och arbetar även som journalist, översättare och lärare i svenska. Hon är intresserad av historia, trädgårdar, konst och kultur, språkhistoria och fotografering