Paris med Plantation Rum
Under några dagar i Paris bekantar vi oss med ” Barge 166, den unika pråmen som innehar världens enda flytande dryckeslager. Delta i exklusiva rom och cognacsprovningar ombord på Barge166 och lär dig mer om historien bakom drycken. Självklart blir det provning av ditt egna fat, låt oss veta innan hur många centiliter du önskar prova. Du hinner även med att upptäcka Paris på egen hand, utbudet av museér, sevärdheter, shopping, caféer och restauranger är nästan oändligt. En riktig må bra resa i en härlig stad.
Ingår i resan
- flygresa med Norwegian Arlanda – Paris tur och retur inklusive flygskatter och avgifter samt 1 incheckad väska
- ankomst och avresetransfer med egen buss
- flera dryckesprovningar
- tre övernattningar i delat dubbelrum
- snacks i samband med två provningar
- tre frukost
- Marcus Torgeir cask manager från Maison Ferrand är med under hela resan
- resegaranti
Tillval
- Enkelrumstillägg: 3 990 kr
- måltider/dryck som ej är angivet
Se över ditt Reseskydd – Avbeställningsskydd och Reseförsäkring.
Mer information
- Antal deltagare: Min/max 15-22 personer
- Hör med oss för avresa från andra flygplatser
Läs hela programmet här
Plantation rum är en av de starkaste lysande stjärnor på romhimlen och är känd för sitt arbete med att ständigt förnya sitt uttryck av rom. De är kända i världen som en av de mest innovativa producenterna med bla sin dubbellagrade rom från framförallt Barbados. Skapad av Alexandre Gabriel, Master Distiller, har varumärket vuxit kraftig sedan 90 talet till att vara närmare kultförklarat bland bartenders för sin förmåga att få rommen att lyfta fram sitt ursprung, terroir och fatens karaktär. Nu har de tagit nästa steg där Plantation rum skapat pråmen Barge 166 där de fyller 30-liters fat för privatsamlare. Nu är du välkommen på en provning av dessa fat!
Program
-
Dag 1 Ankomst Paris
Samling kl 07.00 på Arlanda, flyget till Paris med Norwegian avgår kl 09.00. Ankomsttransfer till hotellet, väskor kan ställas i hotellets bagagerum. Incheckning från kl 15.00. Kanske kan en sen lunch locka på någon av Paris många restauranger eller caféer.
-
Dag 2 Barge 166
Efter frukost är det dags att bekanta sig med Barge 166 och vi kan se fram emot en trevlig provning. Enklare snacks serveras ombord. Möjlighet finns att ta sig tillbaka in mot centrala Paris med båt. När det är dags för middag är restaurangutbudet nästintill oändligt.
-
Dag 3 Paris och Barge 166
Under förmiddagen ligger Paris för dina fötter och hur du spenderar förmiddagen och lunch bestämmer du själv. I denna världsmetropol är utbudet stort så det är bara att vraka och välja. Vi träffas igen under eftermiddagen ombord på Barge 166 för dagens provning. Hur du vill avrunda kvällen bestämmer du själv.
-
Dag 4 Paris, hemresa
Vi hinner äta frukost i lugn och ro innan vår buss hämtar oss för att ta oss till flygplatsen. Vi är åter på Arlanda ca kl 16.00.
Bilder
-
-
-
-
Från Sacre Coeur i Montmartre har vi en underbar utsikt över den franska huvudstaden.
-
-
-
Montmartres mysiga konstnärskvarter.
-
Kanske vill man lyxa till det med ostron eller sniglar under resan?
-
Nöjespalatset Moulin Rouge betyder röda kvarn och är känt för sina kabaréer och cancandansare.