Paris / Frankrike

Paris med Plantation Rum

Gillar du god rom och cognac? Följ med oss till Paris och bekanta dig med flera av märkena från Plantation Rum och Ferrand Cognac. Vi ”hänger” Barge 166, den unika pråmen som innehar världens enda flytande dryckeslager.
Delta i exklusiva rom och cognacsprovningar som hålls av Eric Bräck från Plantation Rum. Självklart hinner du med att upptäcka Paris på egen hand, utbudet av museér, sevärdheter, shopping, caféer och restauranger är nästan oändligt. En riktig må bra resa i ett vårens Paris!
Denna fina resa är under produktion, färdigt program och pris publiceras inom kort.
Vad kul att du är intresserad av resan! Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss när den går att boka.

Ingår i resan

  • flygresa med Norwegian Arlanda – Paris tur och retur inklusive flygskatter och avgifter samt 1 incheckad väska
  • ankomst och avresetransfer med egen buss
  • två transfers i Paris
  • en båttransfer på Seine från Barge 166
  • tre dryckesprovningar 
  • tre övernattningar i delat dubbelrum
  • snacks i samband med alla provningar
  • tre frukost
  • en "blandlunch" ombord på pråmen
  • en 3-rätters middag inkl vin och kaffe
  • alla provningar hålls av Eric Bräck från Plantation Rum
  • färdledare från Specialresor
  • resegaranti via den statliga resegarantin

Tillval

  • Enkelrumstillägg: 3 990 kr
  • måltider/dryck som ej är angivet 

 

Se över ditt Reseskydd – Avbeställningsskydd och Reseförsäkring.

Eric Bräck, en härlig värmlänning som har varit i ”dryckesbranschen” i nära tjugo år och arbetat som bla whiskykonsult och senast som produkt och försäljningschef. Under denna period introducerade han idén om äga ett eget dryckesfat som skräddarsys efter egen smak. En kul upplevelse att dela med familjen, kompisgänget eller företaget. Nästa mål är att sätta upp fataffären i resten av världen!

Eric själv har en förkärlek för rom från Barbados och avnjuter den gärna som den är med en isbit eller i härliga cocktails på sommaren.  

Cognacsvalet faller på Ferrand Cognac Sélection des Anges, gärna till en kopp kaffe och en bit choklad.

”Jag ser fram emot att få visa dig Barge 166 och provningarna under dessa dagar, hoppas vi ses i Paris!”//Eric

Mer information

  • Antal deltagare: Min/max 18-24 personer
  • Hör med oss för avresa från andra flygplatser

 

Läs hela programmet här

Plantation rum är en av de starkaste lysande stjärnor på romhimlen och är känd för sitt arbete med att ständigt förnya sitt uttryck av rom. De är kända i världen som en av de mest innovativa producenterna med bla sin dubbellagrade rom från framförallt Barbados. Skapad av Alexandre Gabriel, Master Distiller, har varumärket vuxit kraftig sedan 90 talet till att vara närmare kultförklarat bland bartenders för sin förmåga att få rommen att lyfta fram sitt ursprung, terroir och fatens karaktär. Nu har de tagit nästa steg där Plantation rum skapat pråmen Barge 166 där de fyller 30-liters fat för privatsamlare. Nu är du välkommen på en provning av dessa fat!

Program

  • Dag 1 Ankomst Paris

    Avresa från Arlanda runt 09-tiden med Norwegian till Paris. Ankomsttransfer till Hotel Mercure Paris Center Tour Eiffel där vi checkar in under eftermiddagen. Kvällens middag serveras på en lokal restaurang i närheten av hotellet

  • Dag 2 Barge 166

    Efter frukost åker vi gemensamt till Barge 166. Vi bekantar oss med pråmen och gör oss redo för vår första provning. Lättare lunch och snacks serveras ombord. Vi tar oss tillbaka in mot centrala Paris med båt, och vem vet, kanske blir det ytterligare förfriskningar ombord!

    När det är dags för middag kan vår färdledare tipsa om olika restauranger.

  • Dag 3 Paris och Barge 166

    Under förmiddagen ligger Paris för dina fötter och hur du spenderar förmiddagen och lunch bestämmer du själv. I denna världsmetropol är utbudet stort så det är bara att vraka och välja. Vi träffas igen under eftermiddagen ombord på Barge 166 för dagens provning. När vi är nöjda åker vi gemensamt in tillbaka till hotellet. Hur du vill avrunda kvällen bestämmer du själv, vår färdledare kan ge restaurangtips.

  • Dag 4 Paris, hemresa

    Vi hinner äta frukost i lugn och ro innan vår buss hämtar oss för att ta oss till flygplatsen. Vi är åter på Arlanda ca kl 16.00.