Spiritual Enlightenment Week – Specialresor
Tanzania / Tanzania

Yoga och inspiration vid indiska oceanen

29 sep - 7 okt
Vi är stolta över att presentera vårt samarbete med Ulf Bengtsson, inspiratör, eldsjäl, tiofaldig svensk mästare i bodybulding och grundare av gymkedjan World Class. Först ut är en resa till Indiska oceanens kust. En resa för dig som vill unna dig en vecka med fokus på återhämtning och att må gott.

Avgång

29 september 2022

Reslängd

9 dagar

Pris

23 770 SEK

Avgång

29 september 2022

Från

Arlanda

Reslängd

9 dagar

Pris

31 770 SEK

Ulf Bengtsson, grundare av den internationella fitnesskedjan World Class, tidigare elitidrottsman, topprankad i världen inom bodybuilding, författare till flera böcker om träning och hälsa samt gymnastikdirektör/GIH.

"Min långa erfarenhet av att arbeta med människor i olika delar av världen säger mig att trenden går mot naturnära aktiviteter och miljöer, att vi vill tillbaka till att vara nära naturen. Det är dags att vi öppnar ögonen och tar till oss den enorma kraft som naturen har att erbjuda oss, och har haft ända sedan tidernas begynnelse.

Vårt problem är att vi i stället för att värna om naturen och dess energi, har fjärmat oss från den. Förstört den i vår jakt på konsumtion och framgång. Vi har helt felaktigt och ensidigt mätt vår framgång i makt, status, pengar och konsumtion. 

Bakom resekonceptet ”Spiritual Travel” ligger ett större perspektiv och en större tanke. Arbetet pågår sedan 7 år tillbaka att etablera World Class Academy med bas i Arusha, Tanzania. World Class Academy kommer att bestå av ett utbildnings- och certifieringscenter inom hälsa, kost och träning för den lokala marknaden i Östafrika, bestående av Rwanda, Uganda, Tanzania och Kenya. Utifrån lokala förutsättningar, och en prisbild som befolkningen har råd med, kommer World Class Academy att utbilda hälsocoacher och sprida kunskap om vikten av att ta hand om sig genom träning och kost. Min ambition är att World Class Academy ska vara ett kvinnodrivet företag, då jag genom min erfarenhet av att starta upp och driva World Class runt om i världen, dragit slutsatsen att inom hälsa och service utför kvinnor ett mer effektivt, ärligt och lojalt arbete mot företaget."