Event – Specialresor

MÖTEN & EVENT

Hur firar ert företag framgång och hur kommunicerar ert företag det allra viktigaste till era kunder och medarbetare? Event är den bästa kanalen när det handlar om att stärka relationer och förankra budskap till medarbetare och kunder. Vår långa erfarenhet av att projektleda (ansvara för idé, tid och pengar) ger ert företag en trygghet i att finna kreativa lösningar. Det ger er möjlighet att skapa möten som berör och vi guidar från idé, via genomförande, till att stänga projekt oavsett om det är för dina kunder eller medarbetare. Oavsett om det är i Värmland eller någon annanstans i världen.

Eventproduktion

Kan man heta Specialresor och kunna göra event?

Vi svarar ja på den frågan med erfarenhet av att i 30 år ha tagit människor över hela världen för unika upplevelser. Med kreativa lösningar, en kostnadseffektiv projektledning och realistisk planering ger vi ert företag trygghet att planera möten som berör. I vår projektledning ingår även beställning av logistiska lösningar, teknik och underhållning. Live eller digitalt?

Vi jobbar med att bygga upp förväntningar före, budskapen på plats och mäta värdet efteråt, om du vill förstås. Vi har flera case som vi gärna delar med dig när vi ses…

Har du något att fira eller berätta för din målgrupp?

Låt oss resonera och kreera ihop.

Kontakta Thomas Lindström
thomas.lindstrom@special-resor.se
eller på telefon 070-566 95 22