Personal- och konferensresa - London

Destinationer som besöks

  • England
4 dagar
Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se

London, en stad  med många möjligheter

Följ med på en resa till en av världens mest mångkulturella och spännande huvudstad. Listan är oändlig över intressanta saker att göra och fascinerande platser att besöka. London är en utmärkt stad att kombinera nytta med nöje. Starta dagen med ett studiebesök, konferens eller personalutveckling, för att sedan uppleva Londons rafflande storstadspuls tillsammans. Möjligheterna är många och vi skräddarsyr dem efter era önskemål! Priset varierar beroende på vilken flygplats gruppresan avgår ifrån och om det är med eller utan anslutningsflyg i Sverige. 

Resfakta och pris

  1. Dag 1 Ankomst London
  2. Dag 2 Konferens, studiebesök, fri tid
  3. Dag 3 Konferens/teambuilding, fri tid, Palace Theater
  4. Dag 4 Konferens, hemresa
Antal deltagare: 35

Vi jobbar med helhetskoncept och sätter ihop ett väl genomtänkt program per resmål där det mesta ingår i priset. Se nedan ett exempel på hur en personal- och konferensresa till London kan se ut!

Resplan

Visa hela resplanen

Anmälan

Anmälan sker direkt till Specialresor, antigen på telefon 054-18 89 00 (telefontid: 10-12 och 13-15) eller mejla till anmalan@special-resor.se Antalet platser är begränsat! Anmälningsavgiften är 10% av resans pris per person och skall betalas inom tio dagar efter erhållen inbetalningsavi, resterande betalas senast 40 dagar före avresa.

Avbeställning

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se

Övrigt

Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 30 personer. Vi reserverar oss för eventuella program-, pris och tidtabellsändringar utanför vår kontroll. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Specialresor på telefon: 054-18 89 00. 

Kom ihåg giltigt pass!

Visa alla bilder
4 dagar
Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se