Res med era sportintresserade kunder

Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se

Ta med era sportintresserade kunder på en aktiv resa och upplev fotboll eller andra evenemang i världsklass!
Under en resa där gruppen delar det gemensamma sportintresset och tillsammans upplever stämningen och känslan på den klassiska arenan är ett trevligt sätt att bygga och stärka relationer. Kombinera resan med en konferens, ta pulsen på storstaden eller utforska fascinerande platser tillsammans med en lokalguide. En resa som förenar nytta med nöje, anpassat helt efter era önskemål!

Naturligtvis kan vi ordna andra sport- och evenemangsresor! Är ni intresserade av att uppleva en NHL-match på plats i Nordamerika? Eller motorsportens populäraste Formel 1?
Kontakta oss och vi
 skräddarsyr resan efter era önskemål!

Resfakta och pris

Vi jobbar med helhetskoncept och sätter ihop ett väl genomtänkt program per resmål, där det mesta ingår i priset.

Anmälan

Anmälan sker direkt till Specialresor, antigen på telefon 054-18 89 00 (telefontid: 10-12 och 13-15) eller mejla till anmalan@special-resor.se Antalet platser är begränsat! Anmälningsavgiften är 10% av resans pris per person och skall betalas inom tio dagar efter erhållen inbetalningsavi, resterande betalas senast 40 dagar före avresa.

Avbeställning

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se

Övrigt

Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 30 personer. Vi reserverar oss för eventuella program-, pris och tidtabellsändringar utanför vår kontroll. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Specialresor på telefon: 054-18 89 00. 

Kom ihåg giltigt pass!

Kontaktperson

Helen Johansson Resekonsult / Travel consultant
Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se