Res till Dublin med era företagskunder

Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se

Ta med era företagskunder till Dublin och känn på den Irländska pulsen!  Under resan besöker vi flera entreprenörer och företag som berättar om sina verksamheter. Vi kombinerar de intressanta studiebesöken med att uppleva Dublin som stad.  Dublin är en hemtrevlig stad med mysig stämning, otrolig energi och ett stort hjärta. 

Resfakta och pris

  1. Dag 1 Ankomst till Dublin
  2. Dag 2 Inspirerande studiebesök
  3. Dag 3 Vackra Wicklow och gårdsbesök
  4. Dag 4 Hemresedag
Antal deltagare: Max 35

Vi jobbar med helhetskoncept och sätter ihop ett väl genomtänkt program per resmål, där det mesta ingår i priset. Se nedan ett exempel på hur vår resa till Dublin med inriktning mot företagare kan se ut!

Resplan

Visa hela resplanen

Anmälan

Anmälan sker direkt till Specialresor, antigen på telefon 054-18 89 00 (telefontid: 10-12 och 13-15) eller mejla till anmalan@special-resor.se Antalet platser är begränsat! Anmälningsavgiften är 10% av resans pris per person och skall betalas inom tio dagar efter erhållen inbetalningsavi, resterande betalas senast 40 dagar före avresa.

Avbeställning

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se

Övrigt

Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 30 personer. Vi reserverar oss för eventuella program-, pris och tidtabellsändringar utanför vår kontroll. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Specialresor på telefon: 054-18 89 00. 

Kom ihåg giltigt pass!

Visa alla bilder
Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se