Bankresor - ett uppskattat koncept!

Specialresor har sedan starten 1991 haft ett myket gott samarbete med bland annat Sparbanken, FöreningsSparbanken, sedermera Swedbank och Sparbankerna runt om i Sverige. Vi samarbetar med bankkontor från Luleå i norr till Karlshamn i söder. Våra kundresor har blivit en uppskattad del av bankföretagens kundvård och en relationsskapande aktivitet. Vi sätter ihop kompletta reseprogram till en mängd härliga platser!

Kontakta oss  redan idag för att få veta mera!


Exempel på bankresor vi har genomfört tidigare:

 • Hisnande landskap varvas med historiska sevärdheter, charmiga samhällen och vänliga människor som välkomnar oss med värme. Följ med till den lilla ön med det stora hjärtat.

 • Fantastiska Portugal och Lissabonkusten med sina spektakulära landskap bjuder på en perfekt harmoni av unika kulturarv, moderna städer och vackra sandstränder.

 • Vi har rest med Specialresor i över 25 år! Detta är verkligen ett bra sätt att arbeta med kundvård, ett mervärde som gör att vi knyter kunderna ännu närmare till banken. Hela upplägget uppskattas med allt från Informationsträffar på banken och reseprogrammen med intressanta sevärdheter och utflykter i varje land som alltid innehåller det lilla extra till våra kunders förtjusning, allt detta med Specialresors duktiga och trevliga personal.
  Stig Olsson, Marknadskoordinator / Westra Wermlands Sparbank
 • Vi har nu gjort fem stycken kundresor med Specialresor som arrangör sedan 2014. Vi och våra kunder är jättenöjda med allt, från reseinformationer som hålls hos oss på Swedbank till själva resan. Både programmet på resmålet, val av hotell, restauranger, utflykter, färdledare och svensktalande guider gör att kunderna ser dessa resor som en bonus att få åka med på. Kundvård är otroligt viktigt och här umgås vi från tidig morgon till sena kvällen, den personliga kontakten är svårslagen. Alla på Specialresor är otroligt kunniga och tillmötesgående under hela upplägget.
  Christina Larsson, ansvarig för kundresor / Swedbank Örebro
 • Vi har arrangerat kundresor tillsammans med Specialresor nu i 27 år! Detta är ett enkelt sätt att arbeta med kundvård, ett trevligt sätt att skapa nätverk, ett bra sätt att lära känna våra kunder – den personliga kontakten och mervärden är allt viktigare i dag för att få behålla kunden. Upplägget med allt från Informationsträffar på banken och reseprogrammen med lokala svensktalande guider är mycket uppskattat och Specialresor är duktiga att hitta intressanta sevärdheter i varje land som känns som det lilla extra.
  Eva Heidenborg, Chef Private Banking / Swedbank Uppsala