Lär känna Gustaf och Peder!

Gustaf Hamilton

Hur är det att jobba med Peder?
Det är otroligt trevligt att få jobba med en sådan god gammal vän som Peder. Vi har väl känt varandra ordentligt i lite mer än 20 år men har varit bekanta sedan gymnasiet. Att vi känner varandra så väl sätter naturligtvis sin prägel på resorna med mycket humor och pikar mellan radarparet Hamilton/Lamm och det smittar av sig på stämningen under resan.

Vem är mest ordningsam?
Ha ha…ja det kan man fråga sig. Vi delar ju rum under resan så vi lär känna varandra ännu bättre än vad vi redan gjorde. Peder är väldigt ordningsam när det kommer till sina kläder och sina dokument för resan men han vet inte alltid precis vart vi ska rent geografiskt…men å andra sidan är det mer min avdelning. 
 
Peders bästa/mindre bra egenskap?
Peders bästa egenskaper är många som tex artig, trevlig, hjälpsam, uppställbar, kunnig och duktig på att förmedla den kunskapen. Mindre bra skulle kanske vara att han är lite kort i rocken:-) 
 
Roligaste reseminnet med Peder?
Svårt att plocka ut ett speciellt tillfälle bättre än andra. Alla resorna har varit väldigt trevliga och vi har skoj mest hela tiden tycker jag. 
 
Vilken är drömresmålet att få göra tillsammans?
Peder och jag har nästan bara gjort resor till Frankrike och det är därför att jag bor här och har enormt mycket kontakter på slott och herresäten runt i landet. I Frankrike finns det så mycket att se och så många korvar, pastejer, ostar och viner att pröva att vi inte riktigt har tittat på att göra resor till andra destinationer. Det skulle därför vara roligt att arrangera en resa till tex. Skottland eller till Östeuropa.

Peder Lamm

Hur är det att jobba med Gustaf?
Det är vansinnigt roligt, med tonvikt på vansinnigt. Vi är gamla vänner och delar många intressen och har likartad humor. När vi jobbar tillsammans går allt som en dans med många glada skratt, goda viner och smaskiga, franska delikatesser. Som det ska vara!

Vem är mest ordningsam?
Det är nog Gustaf, även om vi är rätt slarviga och förvirrade båda två. Men vi håller koll på varandra, så det är sällan något hamnar mellan stolarna.
 
Gustafs bästa/mindre bra egenskap?
Gustaf har bara bra egenskaper! (förutom snarkandet, då…)
 
Roligaste reseminnet med Gustaf?
Oj, det är så himla många. Det händer galna och roliga grejer hela tiden! Men min franska och dess ibland oväntade resultat är ren humor.

Vilken är drömresmålet att få göra tillsammans?
Jag drömmer om en lyxweekend i Paris med extra allt! Vi bor på Ritz, käkar middag på Versilles och får en drink med Macron. Det blir nog lite tufft budgetmässigt.

                                                                   Läs om resan Gustaf och Peder gör tillsammans här!