En annorlunda vår och sommar

För Specialresor har COVID-19-pandemin resulterat i en minst sagt annorlunda vår och sommar. Normalt sett avslutar vi vårsäsongens resor under senare delen av maj eller början av juni för att sedan använda juni månad för att utvärdera våra resor. Vad blev bra, vad kan vi göra ännu bättre. Sedan tar vi en kort välbehövlig paus i våra reseproduktioner för att ha sommarsemester och ladda batterierna. Men i år hann vi endast genomföra 2 resor innan pandemin började märkas. Vi på Specialresor började flytta och ställa in resor innan UD kom med en avrådan, allt för att säkerställa en säker och underbar semester för våra kunder. Säkerheten för Er, våra kunder och för våra anställda samt guider och färdledare är viktigast för oss. Vi är så tacksamma över att vi har så förstående resenärer och vi är även så glada för att så många av er vill boka om er resa och resa med oss under nästa år istället för i år!  

Pandemin har medfört förändringar i vår arbetsplanering, vilket innebär att vi under juni, juli och augusti månad jobbar i mindre team och har temporära, kortare öppettider.

Våra öppettider under sommaren kommer därmed vara som följer:

Fram till och med 12 juli: måndag - onsdag, 10.00 - 15.00
13 juli – 2 augusti: måndag - onsdag, 10.00 - 12.30  
Från den 3 augusti och framåt: måndag - torsdag, 10.00 - 15.00

I augusti återupptar vi arbetet med att planera och producera resor som ska ge Er kunder nya härliga äventyr och upplevelser. Många nyheter är på gång och vi kommer inom kort att presentera dem på vår hemsida. Vad sägs om att uppleva Sverige genom att åka inlandsbanan med oss? Andra resor som produceras just nu är Konst och vin i Halland, trädgårdar i Sverige, Vandring i Sverige samt en spännande Hemlig resa! För visst är det allt lite spännande att bara hänga på ibland. Här upplever du en dag tillsammans med oss där du inte vet mer än vad som händer just för stunden. En storsäljare tror vi! Så snart vi är klara med programmet kommer den öppna för bokning. Håll utkik i Nyhetsbrev och på vår hemsida så du inte missar den!  

Vi vill passa på att önska er alla en riktigt fin sommar och härliga hemesteräventyr! Vi ser med glädje och entusiasm fram emot en mer normal vardag och en tid då den uppdämda upptäckarlusten tar oss ut i världen igen. Under tiden får vi leva på minnen av gjorda resor eller drömma om framtida resor och äventyr! Var rädda om er så ses vi snart på en resa tillsammans igen!

Varma sommarhälsningar från tjejerna på Specialresor,

Anna, Åsa, Carola, Anne Mette, Sofia, Marie, Helen, Anki, Elin, Eva, Maria och Angelica