Pressmeddelande Specialresor 30 år! – Specialresor

Pressmeddelandet - Specialresor 30 år!

Specialresor Unlimited AB 30 år 2021-01-21!

Researrangören Specialresor – en doldis i Karlstad. Bolaget som har funnits sedan år 1991 är experter på kundresor och gruppresor både inom och utanför Sveriges gränser.

Specialresor arrangerar främst kundresor åt nationella företag och föreningar, men har även en bra kundbas i Värmland. Målet är att bli det självklara lokala valet för alla företag och organisationer i Värmland som gör personal- och konferensresor, samt för privatpersoner som vill åka på gruppresor där den genuina upplevelsen står i centrum. Specialresor producerar själva sina resor och har under en längre tid märkt av en ökad efterfrågan på just det som är deras specialitet; väl genomtänkta paketresor där det mesta ingår i priset från början. Fokus ligger på det som kunderna efterfrågar, god mat och dryck men även upplevelser som överträffar förväntningar.  

Specialresor belyser att resa hållbart inte enbart handlar om flygresan, utan också om den påverkan som man gör på plats i det lokala samhället. Bolaget lägger stor vikt vid att i så stor utsträckning som möjligt välja familjeägda hotell, lokala restauranger med lokala råvaror samt ansvarstagande lokala företag och eventbolag. Allt för att bidra till den lokala ekonomin och värna om miljön på plats. 

Att fira 30 års jubileum mitt i en pandemi är en stor utmaning!

Vi har anpassat kostymen efter rådande omständigheter. Vanligtvis har vi cirka 120 grupper ute på resa varje år, förra året hann vi endast genomföra två resor, alltså en tvärnit för företaget och branschen i sin helhet. Detta är en utmaning på många sätt men med en erfaren och lojal personal tror vi på en vändning till det positiva under 2021. Människor har behov av att uppleva nya platser och möta nya människor. Ledorden är ”håll i och håll ut” och låt vaccinet levereras snabbt och säkert till alla säger VD Louisa Fryklind.

 

För mer information kontakta:

Louisa Fryklind – VD Specialresor Unlimited AB

louisa@special-resor.se

+46730835204

 

Unlimited Travel Group är en av Sveriges ledande researrangörer (börsnoterat på Nasdaq First North) och omsätter drygt en halv miljard kronor (2019). Verksamheten består i att äga, starta, utveckla och förvärva rese- och eventföretag som är små till mellanstora, specialiserade, självständiga och entreprenörsdrivna. Vi är en koncern bestående av moderbolaget Unlimited Travel Group samt de 9 dotterbolagen Västindienspecialisten, Ski Unlimited, Travel Beyond, JB Travel, Creative Meetings, Världens Resor, PolarQuest, Specialresor och Go active.