Vårt fokus framöver – Specialresor

Vårt fokus framöver

Vi jobbar med full fart framåt, med förhoppningen att våra resor är i gång på ett tryggt och bra sätt under nästa år. Dock är läget minst sagt utmanande för oss i resebranschen då våra förutsättningar har förändrats och vi måste anpassa vår verksamhet efter rådande förhållanden. Vi har antagit utmaningen och jobbar stenhårt på nya idéer och sätt att kunna tillgodose våra resenärers önskemål och längtan efter att så småningom få resa igen.  

Hur har vi agerat gentemot våra inbokade kunder 2020 i spåren av Covid 19:

Vi tog som företag ett tidigt beslut att flytta alla vårens resor till hösten 2020 alternativt våren 2021. Något vi gjorde långt innan UD avrådde resor till det aktuella landet, vilket för oss som företag betydde stora kostnader men istället gav oss mycket tacksamma kunder. Våra inbokade resenärer kontaktades minst 40 dagar före planerad resa, personligen per telefon, så att funderingar kunde besvaras och frågor ställas till oss direkt, utan fördröjning. Vi ville att våra kunder skulle känna att vi tog vårt ansvar och tillhandahöll information i ett tidigt stadium, på ett proffsigt och omtänksamt sätt, utan ”krusiduller”...  

Sommaren har passerat och hösten 2020 närmar sig snabbt, en period där vi vanligtvis har större delen av årets resor inplanerade. Även för höstens inbokade grupper tog vi ett lika tidigt beslut som företag, om att flytta alla resor till 2021. Återigen satte vi oss vid telefonen för att ringa upp och personligen meddela våra resenärer att på grund av den rådande situationen med Covid 19 flyttas deras inbokade resa till 2021. En inte alltför rolig uppgift, men det har också gett oss tillfälle att prata med cirka 4000 av våra kära kunder, något som i sig är ovärderligt.

Vi har gett våra resenärer möjlighet att boka av med full återbetalning, eller flytta sin bokning till ett senare tillfälle. Vi vill inte riskera våra resenärers eller medarbetares säkerhet och hälsa. Vi vill att alla ska känna sig trygga med oss som företag och de beslut vi tar. Något som vi hoppas vårt agerande har bevisat.

Vårt motto kvarstår – ”omtanke i stort och smått” – även innan resan påbörjats.

Under hösten och vintern 2020/2021 ligger vårt fokus på att färdigställa alla reseprogram för nästa år! Tack vare telefonsamtalen med alla våra resenärer har vi tydliga indikationer på en längtan att kunna resa igen. När ni är redo, lovar vi att vi har fina reseprogram, både inrikes och utrikes, att erbjuda. Håll koll på vår hemsida som kontinuerligt kommer att uppdateras med både gamla favoriter och även några fina nyheter.

Är du en av våra underbara kunder som har valt att flytta med en resa till 2021? Då får du personligt anpassad information så snart vi har programmet klart.

Tjejerna på Specialresor önskar er alla en fin höst!