Företag / Föreningar

Mikael Gustafsson VD/ägare Ricoh IT Partner - Kontorseliten

Hösten 2023 ville vi göra något extra för personalen, och valet föll då på Specialresors gruppresa till Smögen, som inkluderade både hummerfiske och whiskeyprovning hos Mackmyra. Resan blev en riktig succé, och alla var mycket nöjda med både arrangemang, mat, upplevelser och boende.
En resa det kommer pratas länge om!

Jag kan varmt rekommendera Specialresor i Karlstad som researrangör, och jag är övertygad om att samtliga i personalen håller med!

Läs om personalresan här

Lars Béve, Håkantorps gård Vikbolandet

Att besöka lantbruk utomlands tycker jag är ett bra sätt att få idéer och inspiration för utveckling av det egna företaget. Det ger även en ökad förståelse och kunskap om de produkter vi konkurrerar med på marknaden. Med Specialresors lantbruksresor får man bra studiebesök som i kombination med traditionella turistmål ger en mycket positiv reseupplevelse!
Lantbruksresa till Paris och Champagne 

Gefle Handverksförening

Vår studieresa till Kroatien blev väldigt uppskattad och intressant.Från första kontakten och genom hela resan blev vi bemötta på ett proffsigt och personligt sätt. Välordnade besök och fantastiska guider som gjorde allt för att vi skulle trivas. Vi återkommer gärna till Specialresor.