Resenärer

” Allt var välordnat och bra service av reseledarna allt från flygplatsen och hela vistelsen, bra utflykter och fantastiskt bra guide. Intressant och spinnande med de olika restaurangerna med lokal mat. 5 stjärnor”

Mat & vin i pilgrimers fotspår i norra Spanien 2023

"Bra information med utmärkt duktiga guider. Ni har ordnat med bra sevärdheter. Ni har sett till att man hinner med mycket varje dag. Vi är mycket nöjda med er som resebyrå!"

Sagolika Island 2023

” Guiderna, högsta betyg liksom hotellen, maten, sevärdheterna och den överdådiga naturen inte att förglömma. Klagomål saknas!! ”

Rundresa Albanien - ett land i snabb förändring 2023

” Bra varierande program. Lagom mycket arrangemang varvat med egen tid. Fantastisk guide! Trevligt att få prova lokala specialiteter.”

Smaka på mellersta Dalmatien 2023

”Vi hade förväntat oss att resan skulle vara bra som den alltid är när man reser med Specialresor, och den var bra! Vi fick uppleva mycket utan att det var stressigt.”

Färöarna – de vilda och orörda oaserna i Atlanten 2023

"Att resa med specialresor var en fin upplevelse. Allt fungerade och det mesta ingick i resans pris. En intresserad och bra reseledare som hade koll på hela gruppen och en skicklig guide som kunde Irland."

Irland - Atlantens pärla! 2023