Tjeckien – Specialresor

Resor till Tjeckien

 • Prag / Tjeckien

  Ölkultur i Prag

  21 - 24 apr

  Vår weekend i Prag har ett tydlig tema, stadens spännande ölkultur, från ölprovning till ölspa. Denna gyllene vätska gör, så att säga, gott inifrån och ut! Även om vår tvist på resan är öl, så blandas ölen med andra inslag, som en tur i historisk spårvagn, smaker av tjeckisk mat och ”egentid”.

  4 dagar från 12 490 SEK
 • Tjeckien / Tjeckien

  Tjeckien - en spännande del av Europa

  4 - 10 sep

  Vad finns i Tjeckien? Vad sägs om två nätter på Tjeckiens första och äldsta ölspa, en klassisk kurort, ett världsberömt glasbruk, mysiga lantliga miljöer och delikata tjeckiska smaker. Följ med oss till en för många svenskar oupptäckt del av Europa!

  7 dagar från 17 970 SEK
 • Prag / Tjeckien

  Ölkultur i Prag

  6 - 9 okt

  Möt hösten i mysiga Prag!
  Vår weekend i Prag har ett tydlig tema, stadens spännande ölkultur, från ölprovning till ölspa. Denna gyllene vätska gör, så att säga, gott inifrån och ut! Även om vår tvist på resan är öl, så blandas ölen med andra inslag, som en tur i historisk spårvagn, smaker av tjeckisk mat och tid på egen hand.

  4 dagar från 12 490 SEK
 • Tjeckien / Tjeckien

  Västra Böhmen - en spännande del av Europa

  16 - 20 okt

  Vad sägs om två nätter på Tjeckiens första och äldsta ölspa, där ett bad gör gott inifrån och ut. Vad mera? En klassisk kurort, ett världsberömt glasbruk, ett av Tjeckiens mest imponerande gotiska slott och dessutom delikata tjeckiska smaker. På programmet finns även en middagskryssning och ett världsarv i form av en mycket populär huvudstad, och då har vi inte nämnt alla ingredienser i denna resa.

  5 dagar från 14 270 SEK