Favorit i repris- Toscana

Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se

Nu öppnar vi upp vår klassiska resa till Toscana för privatpersoner - ta chansen och följ med på en av våra allra populäraste resor genom tiderna! Tankarna går genast till böljande kullar, cypresser i rad och mysiga små byar. Självklart bjuder programmet på Florens med sina historiska skatter och vackra arkitektur till det lutande tornet i Pisa.  Vi bor i en mindre stad, Montecatini Terme, där vi har nära till både kaféer, restauranger och affärer i mysiga gränder samtidigt som vi når några hemtrevliga vingårdar ute på landet, där den vanliga turisten inte kommer. 

Några av reseproducentens favoriter är: 

  • Besöket med middag på en mindre familjeägd vingård där vi får en meny med Michelin-touch!
  • Utflykten till Chianti med besök hos en svensk vingård, med lunch och personligt bemötande.
  • Den hemtrevliga / gemytliga känslan som dyker upp när man bara besöker Toscana.

Resan går i slutet av maj 2019, säkra din plats redan nu genom att göra en intresseanmälan! 

Komplett program kommer inom kort! 

Resfakta och pris

Anmälan

Anmälan sker direkt till Specialresor, antigen på telefon 054-18 89 00 (telefontid: 10-12 och 13-15) eller mejla till anmalan@special-resor.se Antalet platser är begränsat! Anmälningsavgiften är 10% av resans pris per person och skall betalas inom tio dagar efter erhållen inbetalningsavi, resterande betalas senast 40 dagar före avresa.

Avbeställning

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se

Övrigt

Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 30 personer. Vi reserverar oss för eventuella program-, pris och tidtabellsändringar utanför vår kontroll. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Specialresor på telefon: 054-18 89 00. 

Kom ihåg giltigt pass!

Visa alla bilder
Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se