Floridaresa med kryssning i Karibien 2019

Destinationer som besöks

  • Florida med kryssning i karibien
13 dagar
Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se

Floridaresa med kryssning i östra Karibien

Florida kallas rättvist för ”the Sunshine state”, hit reser många för det härliga klimatet och för att det finns så mycket att göra. Shoppa i Fort Lauderdale eller bada och upplev nöjeslivet på Miami Beach! Det berömda våtmarksområdet Everglades erbjuder fantastisk och unik natur, kanske dyker det upp en och annan respektingivande alligator. Resan börjar i Fort Lauderdale och avslutas med en 8-dagars kryssning i östra Karibien, det är en underbar känsla att vakna upp på en ny plats varje dag!

Fullständigt program och pris kommer att publiceras på hemsidan så snart det är klart, men ni kan redan nu intresseanmäla er till en fantastisk resa som ni aldrig kommer att glömma på info@special-resor.se  

Resfakta och pris

Antal deltagare: 32

Anmälan

Anmälan sker direkt till Specialresor, antigen på telefon 054-18 89 00 (telefontid: 10-12 och 13-15) eller mejla till anmalan@special-resor.se Antalet platser är begränsat! Anmälningsavgiften är 10% av resans pris per person och skall betalas inom tio dagar efter erhållen inbetalningsavi, resterande betalas senast 40 dagar före avresa.

Avbeställning

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se

Övrigt

Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 30 personer. Vi reserverar oss för eventuella program-, pris och tidtabellsändringar utanför vår kontroll. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Specialresor på telefon: 054-18 89 00. 

Kom ihåg giltigt pass!

Visa alla bilder

Kontaktperson

Marie Svensson Resekonsult / Travel consultant
13 dagar
Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se