Galleri Mats Bergmans Värmlandstur

1 dagar

Kommande avgångar

Visa alla datum
Boka resa Jag vill bli kontaktad
Stäng

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se

Följ med oss på en konstresa i Värmland!
Vi har varit i Oslo, Amsterdam, Skagen och Berlin, men man behöver inte åka så långt för att njuta av konst. Vi tar sikte på underbara Värmland där vi under en dag njuter av konst i vår närhet. Vi åker med egen buss och avslutar vår dag på Galleri Mats Bergman med mat, dryck och mingel!

Lördag 14/9, avresa kl 08.30
Avresa från järnvägsstation i Karlstad. Vårt första stopp är ett besök i den unika konsthallen på den gamla Kraftstationen i Deje. Här finns ett ekologiskt café och man har även musikevenemang här.

Vi fortsätter norrut längs med mellan-fryken till Alma Löv Museum. Under sommartid visas här samtida konst i sexton mindre paviljonger samt i utställningslokalen Paleis Oranjestraat, en ombyggd ladugård och loge. Verksamheten startades av Karin och Marc Broos och drivs idag av Stella Broos. Obs! Alma Löv håller endast öppet för Galleri Mats Bergman och alla paviljonger är inte öppna.

Vi äter lunch på golfrestaurangen i Kil innan vi fortsätter mot Borgvik och Sliperiet. Här gör vi en artwalk och får höra om Sliperiets historia samt årets utställning.

När vi är nöjda tar vi bussen tillbaka till Karlstad och till Galleri Mats Bergmans lokaler på Herrhagen för att avsluta med vernissage, mat och dryck. På Galleriet visas verk av konstnären Hanna L Herde.

Varmt välkomna med på resan!

Resfakta och pris

Datum:
Resans pris: 1 500 kr
Antal deltagare: Max 35

I priset ingår:

 • bussresa enligt program
 • entré och guidad visning på Kraftstationen i Deje
 • entré och guidad visning på Alma Löv
 • entré och guidad visning på Sliperiet i Borgvik
 • kaffe och bakverk
 • lunch inkl måltidsdryck, kaffe och dessert på Golfrestaurangen i Kil
 • mingelmat inkl dryck på Galleri Mats Bergman
 • representant från Galleri Mats Bergman
 • färdledare från Specialresor
 • resegaranti via den statliga resegarantin

I priset ingår inte:

 • avbeställningsskydd eller reseförsäkring

Vi reserverar oss för eventuella program-, pris- och tidtabellsändringar utanför vår kontroll.
Vill du klimatkompensera din resa? Gå in på www.special-resor.se, Inför resan, för mer information.

Anmälan

Anmälan sker direkt till Specialresor, antigen på telefon 054-18 89 00 (telefontid: 10-12 och 13-15) eller mejla till anmalan@special-resor.se Antalet platser är begränsat! Anmälningsavgiften är 10% av resans pris per person och skall betalas inom tio dagar efter erhållen inbetalningsavi, resterande betalas senast 40 dagar före avresa.

Avbeställning

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se

Övrigt

Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 30 personer. Vi reserverar oss för eventuella program-, pris och tidtabellsändringar utanför vår kontroll. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Specialresor på telefon: 054-18 89 00. 

Kom ihåg giltigt pass!

Visa alla bilder

Kontaktperson

Marie Svensson Resekonsult / Travel consultant
1 dagar

Kommande avgångar

Visa alla datum
Boka resa Jag vill bli kontaktad
Stäng

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se