Höstweekend i Paris med direktflyg från Karlstad!

Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se

Paris, denna sägenomspunna romantiska huvudstad som är älskad av såväl fransmännen själva som av de många turister som ständigt besöker staden. Paris har en storslagen karaktär med kända landmärken Eiffeltornet, Place de la Concorde, Champs Elysées och Triumfbågen. Njut av folklivet från ett kafé tillsammans med en kopp kaffe och en croissant och på kvällen finns många mysiga restauranger att äta middag på. Har du inte köpt alla julklappar än är detta ett ypperligt tillfälle.

Hör med oss för reseförslag, förutom flygbiljett och boende kan vi hjälpa till med transfers, aktiviteter, sightseeing och inträden många kända sevärdheter.

Flygtider:
15/11 Karlstad – Paris kl 16.00-18.25
18/11 Paris – Karlstad kl 18.00-20.25

 

Resfakta och pris

Kontakta oss för mer information och pris!

Anmälan

Anmälan sker direkt till Specialresor, antigen på telefon 054-18 89 00 (telefontid: 10-12 och 13-15) eller mejla till anmalan@special-resor.se Antalet platser är begränsat! Anmälningsavgiften är 10% av resans pris per person och skall betalas inom tio dagar efter erhållen inbetalningsavi, resterande betalas senast 40 dagar före avresa.

Avbeställning

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se

Övrigt

Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 30 personer. Vi reserverar oss för eventuella program-, pris och tidtabellsändringar utanför vår kontroll. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Specialresor på telefon: 054-18 89 00. 

Kom ihåg giltigt pass!

Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se