Lissabonkusten LIGHT - maj 2019

Destinationer som besöks

  • Portugal
6 dagar
Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se

Lissabonkusten

Nu kör vi en av våra favoritdestinationer i ny tappning!
Ett idealiskt upplägg för dig som gillar att upptäcka på egen hand, eller helt enkelt har rest med oss tidigare och längtar tillbaka vackra Lissabonkusten.

Vi bor i den trivsamma lilla staden Cascais på vårt favorithotell. Med närhet till dramatiska landskap, eleganta städer och lantliga avkrokar, är Cascais en idealisk utgångspunkt för egna utflykter och sköna dagar på stranden. Staden är berömd för sina små exklusiva sandstränder, varav några idag utgör en del av stadskärnan. Att fiskenäringen alltid har haft och fortfarande har en viktig plats i Cascais kan man se från första parkett från vårt hotell. Hotel Baia har bästa läget i centralaste Cascais med havet, restauranger, caféer och shopping precis utanför dörren. Alla våra gäster har rum med en liten balkong och havsutsikt. 

Ta chansen och boka din resa till fantastiska Portugal och Lissabonkusten i maj 2019 - här finns något för alla smaker. Vi jobbar på detaljerna, men du kan anmäla ditt intresse till oss redan nu!

 

Resfakta och pris

Datum:

Anmälan

Anmälan sker direkt till Specialresor, antigen på telefon 054-18 89 00 (telefontid: 10-12 och 13-15) eller mejla till anmalan@special-resor.se Antalet platser är begränsat! Anmälningsavgiften är 10% av resans pris per person och skall betalas inom tio dagar efter erhållen inbetalningsavi, resterande betalas senast 40 dagar före avresa.

Avbeställning

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se

Övrigt

Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 30 personer. Vi reserverar oss för eventuella program-, pris och tidtabellsändringar utanför vår kontroll. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Specialresor på telefon: 054-18 89 00. 

Kom ihåg giltigt pass!

Visa alla bilder

Kontaktperson

Helen Johansson Resekonsult / Travel consultant
6 dagar
Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se