Res till Berlin aug 2019

Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se

Oavsett om du har varit i Berlin tidigare eller ej, så är det en helt fantastisk upplevelse att tillsammans med en kunnig svensktalande Berlinguide upptäcka stadens alla ansikten. Varsamt väver guiden samman stadens dramatiska historia med de allra senaste trenderna. Berlin är en stad i ständig förändring och vi får bl.a. genom en "murtur" inblick i Berlins resa från att ha varit en delad stad till att idag vara enad, hur har resan faktiskt sett ut, och hur speglar det Berlin av idag? Dessutom trendspanar vi, vilka är de senaste nyheterna i staden, har du t ex funderat över Urban gardening eller som det på svenska heter, "stadsnära odling"? Det här är en resa där du verkligen lär känna staden Berlin, historiskt och i nutid! 

Resan kommer att ske i augusti 2019. Anmäl ditt intresse redan nu!

Resfakta och pris

Anmälan

Anmälan sker direkt till Specialresor, antigen på telefon 054-18 89 00 (telefontid: 10-12 och 13-15) eller mejla till anmalan@special-resor.se Antalet platser är begränsat! Anmälningsavgiften är 10% av resans pris per person och skall betalas inom tio dagar efter erhållen inbetalningsavi, resterande betalas senast 40 dagar före avresa.

Avbeställning

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se

Övrigt

Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 30 personer. Vi reserverar oss för eventuella program-, pris och tidtabellsändringar utanför vår kontroll. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Specialresor på telefon: 054-18 89 00. 

Kom ihåg giltigt pass!

Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se