Res till Marrakech okt/nov 2020

7 dagar
Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se

Resan är under produktion. Anmäl ditt intresse redan nu!

Följ med på en resa där det mesta ingår i priset!
Har du också drömt om att någon gång få uppleva det där som man ser på film? Att besöka Marrakech är som att resa tillbaka i tiden, som att vara besökare i sagans ”Tusen och en natt”. Staden är fylld av kontraster, unika riader, trendiga restauranger, shopping i världsklass, marknader och så klart torget Jemaa el-Fna. Få städer nära Europa är så orientaliska, mytomspunna och spännande som den gamla berberstaden Marrakech. Vimlet, dofterna och färgerna förför besökaren och under sju dagar utforskar vi Marrakech tillsammans med svensktalande lokalguide. Vi tar oss även utanför staden vid flera tillfällen för att uppleva Marockos vackra natur och andra spännande platser!

 

Vi planerar att genomföra resan i månadsskiftet oktober/november 2020, mer information kommer!

Resfakta och pris

Anmälan

Anmälan sker direkt till Specialresor, antigen på telefon 054-18 89 00 (telefontid: 10-12 och 13-15) eller mejla till anmalan@special-resor.se Antalet platser är begränsat! Anmälningsavgiften är 10% av resans pris per person och skall betalas inom tio dagar efter erhållen inbetalningsavi, resterande betalas senast 40 dagar före avresa.

Avbeställning

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se

Övrigt

Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 30 personer. Vi reserverar oss för eventuella program-, pris och tidtabellsändringar utanför vår kontroll. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Specialresor på telefon: 054-18 89 00. 

Kom ihåg giltigt pass!

Kontaktperson

Ann-Catrin Gell Rese- och Agritourskonsult / Travel- and Agritours consultant
7 dagar
Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se