Res till Vietnam

13 dagar
Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se

Resan är under produktion. Anmäl ditt intresse redan nu!

Följ med på en resa där det mesta ingår i priset!
Denna resa tar dig till många olika delar av Vietnam, både till traditionella utflyktsmål och till ställen som är mer sällsynta där du får en inblick i vardagsliv och kultur. En färd från norr till söder som innebär fantastiska naturupplevelser, nära möten med lokalbefolkningen, flertalet kulturella och historiska inslag, föreställningar i små och stora format men även sol och bad. Lägg sedan till den färska och fräscha maten som Vietnams kök erbjuder och du har en resa för alla sinnen!

Vi planerar att genomföra resan i månadsskiftet november/december 2020, mer information kommer!

Resfakta och pris

 

Anmälan

Anmälan sker direkt till Specialresor, antigen på telefon 054-18 89 00 (telefontid: 10-12 och 13-15) eller mejla till anmalan@special-resor.se Antalet platser är begränsat! Anmälningsavgiften är 10% av resans pris per person och skall betalas inom tio dagar efter erhållen inbetalningsavi, resterande betalas senast 40 dagar före avresa.

Avbeställning

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se

Övrigt

Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 30 personer. Vi reserverar oss för eventuella program-, pris och tidtabellsändringar utanför vår kontroll. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Specialresor på telefon: 054-18 89 00. 

Kom ihåg giltigt pass!

Kontaktperson

Helen Johansson Resekonsult / Travel consultant
13 dagar
Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se