Resa under produktion - Kaukasus Georgien 2020

Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se

Just nu tittar vi på möjligheten att skapa ett spännande program för en resa genom Kaukasus Georgien under 2020. Är ni nyfikna på resan så kan ni redan nu anmäla ert intresse!  

Georgien är en skärningspunkt mellan Europa och Asien.  Här finns alltifrån svartahavskustens tropiska frodighet till Kaukasus med några av de högsta bergstopparna väster om Himalaya. Landet bjuder på en enorm grönska och vackra vyer. Maten är smakrik och väldigt god, så även vinerna. Det sägs att världshistoriens första vin framställdes just här. 

Känslan och arkitekturen i huvudstaden Tbilisi påminner stundtals om Paris, medan byarna bland Kaukasus berg är små och orörda. Ett besök i detta kontrastrika och magnifika land lämnar ingen oberörd! 

Resfakta och pris

Anmälan

Anmälan sker direkt till Specialresor, antigen på telefon 054-18 89 00 (telefontid: 10-12 och 13-15) eller mejla till anmalan@special-resor.se Antalet platser är begränsat! Anmälningsavgiften är 10% av resans pris per person och skall betalas inom tio dagar efter erhållen inbetalningsavi, resterande betalas senast 40 dagar före avresa.

Avbeställning

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se

Övrigt

Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 30 personer. Vi reserverar oss för eventuella program-, pris och tidtabellsändringar utanför vår kontroll. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Specialresor på telefon: 054-18 89 00. 

Kom ihåg giltigt pass!

Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se