Singelresa till Budapest

Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se

Vi har under flera år fått frågan om vi kan ordna en gruppresa för er som reser själva och nu är det dags - vi har skapat en unik resa för er singelresenärer! Välj mellan att bo i enkelrum eller i dubbelrum tillsammans med en annan resenär. Upplev Budapest, en livlig storstad fylld med sevärdheter och ett land med många charmiga och intressanta platser som bara väntar på att upptäckas tillsammans med andra ensamresenärer. Budapests livsnerv Donau är en historisk symbol och flyter stolt genom huvudstaden med bergiga Buda på ena sidan och platta Pest på den andra.

Resan kommer att ske i april/maj 2019. Anmäl ert intresse redan nu genom att mejla eller ringa oss! 

Resfakta och pris

Anmälan

Anmälan sker direkt till Specialresor, antigen på telefon 054-18 89 00 (telefontid: 10-12 och 13-15) eller mejla till anmalan@special-resor.se Antalet platser är begränsat! Anmälningsavgiften är 10% av resans pris per person och skall betalas inom tio dagar efter erhållen inbetalningsavi, resterande betalas senast 40 dagar före avresa.

Avbeställning

Avbeställning av resa debiteras enligt Svenska Resebyråföreningens villkor för paketresor och Specialresors särskilda villkor, finns att hämta på www.special-resor.se

Övrigt

Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 30 personer. Vi reserverar oss för eventuella program-, pris och tidtabellsändringar utanför vår kontroll. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta Specialresor på telefon: 054-18 89 00. 

Kom ihåg giltigt pass!

Det här är en resa vi arrangerat tidigare, kontakta oss om du är intresserad av att genomföra en liknande resa.

Fråga oss om resan!

054-18 89 00 info@special-resor.se