Konstresor | Specialresor

Konst och kulturresor

Vill du ha en dos av konst och eller kultur under din resa är du varmt välkommen att slå följe med oss. Vi reser i liten grupp och med en svensktalande,  kunnig färdledare.

Under resorna blandar vi sevärdheter och konstupplevelser på spännande platser runt om i Europa. Både välkända och okända muséer och gallerier är föremål för våra besök. Dessutom väljer vi ut lokala restauranger så att du som deltagare får chansen att smaka det inhemska köket.

 • Borgvik / Sverige

  Dagstur i Värmland

  15 jun

  Följ med oss på vår årliga Värmlandstur!
  I år besöker vi konstnär Håkan Gidebratt i hans ateljé innan vi får en guidad tur på Kraftstationen i Deje. Vi avslutar dagen med en konstvisning på Borgviks Gård följt av en middag i regi av Matbruket på Borgviks Gård!
  Dessutom lottar vi ut ett konstverk!

  Välkommen

  1 dagar från 1 650 SEK
 • Verona / Italien

  Opera i Verona

  5 - 8 sep

  Opera i Verona står på mångas önskelista, att få uppleva storslagen opera under öppen himmel. Den anrika amfiteatern är en av världens största operascener och här sparas det inte på något för att beröra sin publik!

  4 dagar från 18 010 SEK
 • Säffleoperan / Sverige

  Premiärkväll!

  5 okt

  I år är det musikalen Waitress som spelas och denna feelgoodmusikal hyllar kraften i vänskap, drömmar och en vällagad paj. En charmig och berörande romantisk komedi och en påminnelse om att lyckan kan finnas på de mest oväntade platser.

  1 dagar från 1 690 SEK
 • London / Storbritannien

  ABBA Weekend i London

  17 - 20 okt

  Följ med oss till London och se omtalade ABBA Voyage show. Självklart finns det även tid för shopping, strosande och för att upptäcka mer av staden.

  4 dagar från 15 600 SEK
 • London / Storbritannien

  ABBA Weekend i London

  24 - 27 okt

  Följ med oss till London och se omtalade ABBA Voyage show. Självklart finns det även tid för shopping, strosande och för att upptäcka mer av staden.

  4 dagar från 16 650 SEK
 • Milano / Italien

  Milano - konst, mode & design

  4 - 8 nov

  Milano - modets huvudstad och en stad som ”doftar” italiensk design! Dessutom finns här konst och kultur i världsklass. Möjligheterna till inspiration är oändliga i denna stad. Ett gyllene tillfälle för dig med stort intresse för mode och design att hänga med våra lokala guider som känner designstaden utan och innan.

  Anmäl intresse
 • London / Storbritannien

  ABBA Weekend i i ett julpyntat London

  21 - 24 nov

  Följ med oss till London och se omtalade ABBA Voyage show. Självklart finns det även tid för shopping, strosande och för att upptäcka mer av staden. Njut av en helg i ett julpyntat London med allt vad det innebär.

  4 dagar från 16 660 SEK
 • Oslo / Norge

  Konst & Kultur i Oslo

  Konstscenen i vårt fina grannlands huvudstad är nu större och mer spännande än någonsin. Följ med till Oslo och en spännande långhelg i konstens palett.

  Anmäl intresse