Konstresor | Specialresor

Konst och kulturresor

Vill du ha en stor dos konst under din resa är du varmt välkommen att slå följe med oss. Vi reser i liten grupp och med en svensk, kunnig färdledare.

Under resorna blandar vi sevärdheter och konstupplevelser på spännande platser runt om i Europa. Både välkända och okända muséer och gallerier är föremål för våra besök. Dessutom väljer vi ut lokala restauranger så att du som deltagare får chansen att smaka det inhemska köket.

 • Borgvik / Sverige

  Dagstur i Värmland

  17 jun

  Följ med oss på vår årliga Värmlandstur!
  I år besöker vi Maria "Vildhjärta" Westerberg i hennes naturliga ateljé i Tortanskogen. Vi fortsätter till Borgvik där vi bla bekantar oss med Borgviks Herrgård och nyöppnade Borgviks Gård. Här finns numera ett café, en restaurang, konsthall, gårdsbutik och festsal. Dagen avslutas med en matupplevelse i regi av Matbruket på Borgviks Gård!

  Välkommen!

  1 dagar från 1 690 SEK
 • Alsace / Frankrike

  Vin, natur och kultur i pittoreska Alsace

  9 - 13 sep

  Den franska regionen Alsace är känd för sitt goda vita vin, sina pittoreska byar med korsvirkeshus och sin vackra natur.

  5 dagar från 22 280 SEK
 • Toscana / Italien

  Toscana med opera & konst

  3 - 7 okt

  Följ med oss till Toscana i höst. Vi blandar konsten och musiken med allt det där andra som hör till en resa i Toscana, som böljande kullar med cypresser och besök på en vingård. Listan kan göras lång över allt det Toscana har att erbjuda dig som besökare, och du blir inte besviken! Vänta inte med att boka, vi har endast 30 platser.

  5 dagar från 16 540 SEK
 • Oslo / Norge

  Konst & Kultur i Oslo

  5 - 8 okt

  Konstscenen i vårt fina grannlands huvudstad är nu större och mer spännande än någonsin. Följ med till Oslo och en spännande långhelg i konstens palett.

  4 dagar från 12 490 SEK
 • London / Storbritannien

  ABBA Weekend i London

  12 - 15 okt

  Följ med oss till London och se omtalade ABBA Voyage show. Självklart finns det även tid för shopping, strosande och för att upptäcka mer av staden.

  4 dagar från 14 620 SEK
 • Milano / Italien

  Milano - konst, design & mode

  20 - 24 okt

  Milano - modets huvudstad och en stad som ”doftar” italiensk design! Dessutom konst och kultur i världsklass. Möjligheterna till inspiration är oändliga i denna stad. Häng med våra lokala guider som känner designstaden utan och innan.

  5 dagar från 15 430 SEK
 • Säffleoperan / Sverige

  Galleri Mats Bergman till Säffleoperan

  11 nov

  Följ med oss till Säffleoperan och se musikalen Kinky Boots, en lika rolig som rörande berättelse om Charlie Price, som tar över sin fars nedläggnings-hotade skofabrik. För att få fart på affärerna börjar han tillverka högklackade stövlar i mansstorlek tillsammans med Lola, en tuff dragqueen med lika tuff bakgrund. Räkna med en fartfylld musikal med stor show, mycket humor och härlig musik – en feelgoodmusikal på höga klackar!

  1 dagar från 1 650 SEK
 • London / Storbritannien

  ABBA Weekend i London

  23 - 26 nov

  Följ med oss till London och se omtalade ABBA Voyage show. Självklart finns det även tid för shopping, strosande och för att upptäcka mer av staden.

  4 dagar från 13 660 SEK