Landresor | Boka med Specialresor

LandRESOR

Här har vi samlat alla resor vi gör i samarbete med tidningen Land. Håll utkik för vi lägger ut fler resor kontinuerligt. På vår resa till Prag kommer Lands chefredaktör Joel vara med och i november reser vi till Andalusien på en lantbruksresa. Hoppas du hittar något som passar dig och vill följa med oss!

 • Norska kusten / Norge

  Kryssa Bergen-Kirkenes

  3 - 9 sep

  Följ med oss på en kryssning mellan Bergen och Kirkenes med det miljövänliga fartyget MS Havila Castor. Ombord njuter du av de vackra vyerna, naturen och maten,

  7 dagar från 32 060 SEK
 • Mellersta Dalmatien / Kroatien

  Smaka på mellersta Dalmatien

  3 - 10 sep 17 - 24 sep

  Följ med och smaka på Kroatien, mer exakt mellersta Dalmatien. Vi möter fantastiska människor och karismatiska entreprenörer som brinner för det de gör.

  Avresa 17-24/9 är en resa i samarbete med LandRESOR.

  8 dagar från 19 940 SEK
 • Rundresa / Albanien

  Albanien

  17 - 23 sep

  Vill du upptäcka en outforskad del av Europa? Då är Albanien ett resmål för dig! Välkommen till ett land i snabb förvandling från en i nästan 50 år sluten diktatur till dagens pulserande Medelhavsresmål.

  7 dagar från 21 500 SEK
 • Prag / Tjeckien

  Öl & kultur i Prag

  27 - 30 sep

  Öl & kultur i Prag, är en bra blandning av allt som Prag har att visa upp. Vi blandar guidade promenader med olika fokus, som historia eller matkultur. Vi tar oss på ett lättsamt sätt an stadens spännande ölkultur, från ölprovning till ölspa.

  4 dagar från 15 770 SEK
 • Island / Island

  Sagolika Island!

  6 - 10 okt

  Vi har skapat en resa som passar dig som inte varit på Island tidigare. Island är en magisk plats, som föddes med en explosion ur Nordatlanten, och som fortsätter att skapas på samma dramatiska sätt.

  5 dagar från 22 950 SEK
 • Krakow / Polen

  Krakow

  7 - 11 okt

  Vi reser till charmiga Krakow och upptäcker vad staden har att erbjuda. Tillsammans med vår färdledare Kent, historielärare med mångårig erfarenhet av resor till förintelsens minnesplatser fördjupar oss mer kring andra världskriget då vi besöker Auschwitch-Birkenau, judiska kvarteren i Krakow och Schindlers Museum.

  5 dagar från 15 450 SEK
 • Champagne / Frankrike

  Res till Champagne med Mattias "Fredagskocken" Larsson

  Vart smakar champagne bäst om inte i Champagne! Mattias " Fredagskocken" Larsson tar oss med till flera välkända champagnehus i Reims, Ayla och Epernay. Självklart står matlagning på programmet då Mattias står för middagen en av kvällarna. Följ med på en bubblande resa!

  Anmäl intresse
 • Käringön / Sverige

  Exklusivt hummerfiske med rom & konjak på Käringön

  23 - 25 okt

  Följ med oss till mysiga Käringön belägen strax väster om Orust. Här kommer vi utforska ön, fiska hummer, prova ostron och äta gott. Ett unikt tillfälle att lära känna och uppleva Käringön.

  3 dagar från 9 990 SEK
 • Marrakech / Marocko

  Upplev Marockos bästa, Marrakech - Atlasbergen - Saharaöken!

  31 okt - 7 nov

  Har du också drömt om att någon gång få uppleva det man ser på film? Vår svensktalande guide tar med oss på vårt livs äventyr. Vi bor i bekväma tält i Saharaöknen, vi kommer imponeras av Atlasbergen och lära känna Marrakech.

  8 dagar från 23 970 SEK
 • Andalusien / Spanien

  Andalusiens kornbod - Sevilla

  14 - 20 nov

  Följ med till på en studieresa till fantastiska provinsen Andalusien och lär dig mer om lokala gårdar och företag. Vi bekantar oss bland annat med den lokala mjölk-kött- och korkproduktionen.

  7 dagar från 22 990 SEK
 • London / Storbritannien

  ABBA Weekend i i ett julpyntat London

  21 - 24 nov

  Följ med oss till London och se omtalade ABBA Voyage show. Självklart finns det även tid för shopping, strosande och för att upptäcka mer av staden. Njut av en helg i ett julpyntat London med allt vad det innebär.

  4 dagar från 16 660 SEK