Mat- & vinresor | Boka med Specialresor

Mat- & vinresor

Vissa anser att man lär känna ett resmål som bäst genom kulinariska upplevelser. Vi är benägna att hålla med och arrangerar därför mat- och vinresor av högsta kvalitet.

Under våra gruppresor med mat och dryck som tema njuter vi av livets goda i form av regionens specialiteter. Eftersom grupperna oftast är mindre till storleken har vi möjligheten att besöka små entreprenörer, mindre producenter och gårdar.

 • Mellersta Dalmatien / Kroatien

  Smaka på mellersta Dalmatien

  12 - 19 sep 27 sep - 4 okt

  Följ med och smaka på Kroatien, mer exakt mellersta Dalmatien. Vi kan nu kan vi erbjuda anslutningsbuss till Arlanda från Karlstad, Kristinehamn, Karlskoga, Örebro, Västerås och Enköping.
  Vi möter de fantastiska människorna och karismatiska entreprenörerna som gärna delar med sig av sin historia och bjuder på sig själva, och på det de tillverkar.

  8 dagar från 17 590 SEK
 • Sussex / Storbritannien

  Weekend med bubbel i Sussex

  28 sep - 1 okt

  Den engelska sydkusten tar andan ur en med sina mäktiga vita klippor och sina gröna böljande kullar. De pittoreska Sussex byarna charmar vem som helst och de fantastiska vingårdarna överraskar med sin fina och prisade viner.

  4 dagar från 15 840 SEK
 • Smögen / Sverige

  Hummerfiske och whisky i Smögen

  30 sep - 1 okt

  Följ med oss till Smögen och det årliga hummerfisket som är en unik upplevelse tillsammans med den lokala fiskaren. Vi besöker även Mackmyras whiskylager, provar whisky och våra måltider intar vi på Skärets Krog. En mysig weekend helt enkelt!

  2 dagar från 5 490 SEK
 • Penedès, Katalonien / Spanien

  Cava - Spaniens stolthet

  5 - 9 okt

  Ett gyllene tillfälle att bekanta sig med Spaniens stolthet! Vi erbjuder en bubblande höstresa till Penedès i hjärtat av vackra Katalonien, Spaniens berömda cavadistrikt.

  5 dagar från 17 340 SEK
 • Spanien / Spanien

  Mat & vin i pilgrimers fotspår

  17 - 23 okt

  Kantabrien och Baskien i norra Spanien är regioner som erbjuder en spännande blandning av kultur, historia, natur, gastronomi och välsmakande viner. Vi bekantar oss med Santander och Bilbao och besöker självklart det världsberömda Guggenheimmuseet.

  7 dagar från 17 830 SEK
 • Italien / Italien

  Mat & Vin i Toscana

  24 - 28 okt

  Ta chansen och följ med på en härligt avslappnad mat- och vinresa till Italiens vackra landskap i Toscana. Vi smakar oss fram genom en utvald del av Toscana där det mesta handlar om vin och fokus ligger på det genuina och småskaliga. Smaker blandas med vackra vyer och ett par handplockade sevärdheter.

  5 dagar från 17 570 SEK