Rundresor | Boka med Specialresor

Rundresor

Att besöka flera ställen och att ta sig runt på resmålet, är för många det ultimata sättet att resa.

På våra rundresor har vi planerat in flera olika övernattningsställen för att kunna ge den absolut bästa upplevelsen. Tillsammans åker vi runt och möter nya städer, orter och sevärdheter. 

 • Rundresa / Japan

  Japan, en rundresa i kontrasternas land

  13 - 24 mar Full­bokad

  Vår färgstarka vårresa börjar och slutar i Tokyo. Längs vår väg passerar vi många fascinerande platser, några kända och några kanske lite mindre kända.

  12 dagar från 64 590 SEK
 • Nordmakedonien, Grekland & Albanien / Nordmakedonien

  Nordmakedonien, Norra Grekland & Albanien

  19 - 27 mar 1 - 9 okt

  En rundresa där vår svensktalande lokalguide Josif tar oss med till Ohrid och Skojpe i Nordmakedonien kombinerat med Thessaloniki i Grekland. Vi får uppleva allt från vingårdar till statsbesök.

  9 dagar från 21 950 SEK
 • Rundresa / Irland

  Irland - Atlantens pärla!

  24 - 29 apr Full­bokad 16 - 21 okt

  Irland - den gröna ön som får så många att förtrollas. Förutom att det är en vacker ö i 40 nyanser av grönt - så bjuder befolkningen på sig själva. Rundresan på Irland är en av våra populäraste resor som blivit en klassiker!

  6 dagar från 21 960 SEK
 • Grönland / Grönland

  Grönland med Guldkant

  16 - 21 sep

  Har du länge drömt om Grönland? Det hade vi och nu kan vi äntligen erbjuda en unik resa, handplockad exklusivt för oss och våra resenärer. Bo med utsikt över Diskobukten, följ med på kvällsseglats bland isberg och möt det genuina Grönland. En resa med guldkant.

  6 dagar från 45 990 SEK
 • Rundresa / Albanien

  Albanien

  17 - 23 sep

  Vill du upptäcka en outforskad del av Europa? Då är Albanien ett resmål för dig! Välkommen till ett land i snabb förvandling från en i nästan 50 år sluten diktatur till dagens pulserande Medelhavsresmål.

  7 dagar från 20 970 SEK
 • Irland och Nordirland / Storbritannien, Irland

  Rundresa Irland och Nordirland

  11 - 17 okt

  Nyhet! Är du nyfiken på Irland och Nordirland? Vi upptäcker Belfast och reser vidare på den vackra kustvägen i nordöstliga delen av landet. Vi kommer ta del av många både kända och okända platser. Resan knyts ihop och avslutas i Dublin.

  7 dagar från 24 990 SEK
 • Spanien / Spanien

  Mat & vin i pilgrimers fotspår

  14 - 20 okt

  Kantabrien och Baskien i norra Spanien är regioner som erbjuder en spännande blandning av kultur, historia, natur, gastronomi och välsmakande viner. Vi bekantar oss med Santander & Bilbao och besöker det världsberömda Guggenheimmuseet.

  7 dagar från 23 990 SEK
 • Sydafrika / Sydafrika

  Sydafrika med guldkant - Safari - Kapstaden - Vindistrikt

  30 okt - 11 nov

  Välkommen med på en resa som har allt!
  Följ med till regnbågslandet Sydafrika, Afrikas sydligaste land.

  14 dagar från 46 650 SEK
 • Marrakech / Marocko

  Upplev Marockos bästa, Marrakech - Atlasbergen - Saharaöken!

  31 okt - 7 nov

  Har du också drömt om att någon gång få uppleva det man ser på film? Vår svensktalande guide tar med oss på vårt livs äventyr. Vi bor i bekväma tält i Saharaöknen, vi kommer imponeras av Atlasbergen och lära känna Marrakech.

  8 dagar från 21 960 SEK
 • Vietnam / Vietnam

  Vietnam

  Vi planerar en resa feb 2025, anmäl ditt intresse!
  Följ med oss på rundresa i Vietnam. Här finns allt från storslagen natur, spännande historia, livliga marknader, fina badstränder och underbar mat. Efter att vi rest runt och fascinerats av detta spännande land, avrundar vi med tre härliga dagar på paradisön Phu Quoc.

  Anmäl intresse