Rundresor

Att besöka flera ställen och att ta sig runt på resmålet, är för många det ultimata sättet att resa.

På våra rundresor har vi planerat in flera olika övernattningsställen för att kunna ge den absolut bästa upplevelsen. Tillsammans åker vi runt och möter nya städer, orter och sevärdheter. 

 • Rundresa / Albanien

  Albanien

  17 - 23 sep

  Vill du upptäcka en outforskad del av Europa? Då är Albanien ett resmål för dig! Välkommen till ett land i snabb förvandling från en i nästan 50 år sluten diktatur till dagens pulserande Medelhavsresmål.

  7 dagar från 21 500 SEK
 • Nordmakedonien, Grekland & Albanien / Nordmakedonien

  Nordmakedonien, Norra Grekland & Albanien

  1 - 9 okt

  En rundresa där vår svensktalande lokalguide Josif tar oss med till Ohrid och Skojpe i Nordmakedonien kombinerat med Thessaloniki i Grekland. Vi får uppleva allt från vingårdar till statsbesök.

  9 dagar från 22 300 SEK
 • Irland och Nordirland / Storbritannien, Irland

  Rundresa Irland och Nordirland

  11 - 17 okt

  Är du nyfiken på Irland och Nordirland? Vi upptäcker Belfast och reser vidare på den vackra kustvägen i nordöstliga delen av landet. Vi kommer ta del av många både kända och okända platser. Resan knyts ihop och avslutas i Dublin.

  7 dagar från 24 990 SEK
 • Spanien / Spanien

  Mat & vin i pilgrimers fotspår

  14 - 20 okt

  Kantabrien och Baskien i norra Spanien är regioner som erbjuder en spännande blandning av kultur, historia, natur, gastronomi och välsmakande viner. Vi bekantar oss med Santander & Bilbao och besöker det världsberömda Guggenheimmuseet.

  7 dagar från 23 990 SEK
 • Sydafrika / Sydafrika

  Sydafrika med guldkant - Safari - Kapstaden - Vindistrikt

  30 okt - 11 nov

  Välkommen med på en resa som har allt!
  Följ med till regnbågslandet Sydafrika, Afrikas sydligaste land.

  14 dagar från 46 650 SEK
 • Rundresa / Japan

  Japan, en rundresa i kontrasternas land

  5 - 16 nov

  Vår färgstarka höstresa börjar och slutar i Tokyo. Under vår resa passerar vi många fascinerande platser, några kända och några kanske lite mindre kända. Några av resans höjdpunkter är teceremoni i Kanazawa, att bo och bada traditionellt på ett japanskt ryokan och besök i fantastiska trädgårdar.

  12 dagar från 59 890 SEK
 • Rundresa / Indonesien

  Bali - den lilla ön med extra allt!

  24 nov - 7 dec

  Rundresa på Bali där vi besöker många spännande platser, heliga tempel, risfält och får njuta av vackra vyer. Vi lär oss laga mat enligt Balinesiska traditioner och vi besöker det moderna shoppingcentrat Bali collection. Tillsammans med vår svensktalande Baliguide lär vi oss mer om denna kärlekens ö. 12-14 deltagare.

  Anmäl intresse
 • Vietnam / Vietnam

  Vietnam, en resa genom tid och tradition

  13 - 28 feb 2025

  Följ med oss på en resa genom Vietnam som tar dig från klassiska landmärken till dolda pärlor, där varje steg öppnar dörren till en mångfald av vardagsliv och kultur. Vi reser från norr till söder och det mesta ingår i priset.

  16 dagar från 47 400 SEK
 • Sydafrika / Sydafrika

  Sydafrika med guldkant - Safari - Kapstaden - Vindistrikt

  11 - 22 mar 2025

  Välkommen med på en resa som har allt!
  Följ med till regnbågslandet Sydafrika, Afrikas sydligaste land.

  Anmäl intresse
 • Rundresa / Japan

  Japan, en rundresa i kontrasternas land

  12 - 24 mar 2025

  Vår färgstarka vårresa börjar och slutar i Tokyo. Längs vår väg passerar vi många fascinerande platser, några kända och några kanske lite mindre kända.

  Anmäl intresse
 • Rundresa / Madagaskar

  Madagaskar

  14 - 31 okt 2025

  Följ med på vår resa till Madagaskar. En naturresa för dig som vill upptäcka och utforska nya dimensioner av Afrika. Endast 16 platser så anmäl ditt intresse redan idag.

  Anmäl intresse
 • Rundresa / Irland

  Irland - Atlantens pärla!

  Irland - den gröna ön som får så många att förtrollas. Förutom att det är en vacker ö i 40 nyanser av grönt - så bjuder befolkningen på sig själva. Rundresan på Irland är en av våra populäraste resor som blivit en klassiker!

  Anmäl intresse
 • Grönland / Grönland

  Grönland med Guldkant

  1 jan 0001

  Har du länge drömt om Grönland? Det hade vi och nu kan vi äntligen erbjuda en unik resa, handplockad exklusivt för oss och våra resenärer. Bo med utsikt över Diskobukten, följ med på kvällsseglats bland isberg och möt det genuina Grönland. En resa med guldkant.

  Anmäl intresse