Mat- & vinresor | Boka med Specialresor

Rundresor

Att besöka flera ställen och att ta sig runt på resmålet, är för många det ultimata sättet att resa.

På våra rundresor har vi planerat in flera olika övernattningsställen för att kunna ge den absolut bästa upplevelsen. Tillsammans åker vi runt och möter nya städer, orter och sevärdheter. 

 • Rundresa / Albanien

  Albanien

  26 sep - 3 okt Full­bokad

  Välkommen med till en outforskad del av Europa - Albanien. Ett land i snabb förändring. Vi letar upp några av landets guldkorn, smakar på näst intill gourmetmat och möter många spännande platser och människor. Allt detta tillsammans med vår svensktalande guide Josif.

  8 dagar från 18 080 SEK
 • Rundresa / Japan

  Japan, en rundresa i kontrasternas land

  7 - 18 nov Full­bokad

  Vår färgstarka höstresa börjar och slutar i Tokyo. Under vår resa passerar vi många fascinerande platser, några kända och några kanske lite mindre kända. Några av resans höjdpunkter är teceremoni i Kanazawa, bad i varma källor och besök i fantastiska trädgårdar. Allt ingår i priset förutom en lunch!

  11 dagar från 53 420 SEK
 • Vietnam / Vietnam

  Vietnam

  28 feb - 14 mar 2024

  Följ med oss på rundresa i Vietnam. Här finns allt från storslagen natur, spännande historia, livliga marknader, fina badstränder och underbar mat.
  Efter att vi rest runt och fascinerats av detta spännande land, avrundar vi med tre härliga dagar på paradisön Phu Quoc.

  15 dagar från 42 700 SEK
 • Rundresa / Japan

  Japan, en rundresa i kontrasternas land

  13 - 25 mar 2024

  Då intresset för vår höstresa till Japan är stort, planerar vi ytterligare en resa under våren 13-25/3 2024.
  Är du intresserad och vill veta mera? Anmäl ditt intresse så skickar vi ut information och program så snart allt är klart.

  Anmäl intresse
 • Nordmakedonien & Grekland

  19 - 26 mar 2024

  Nyhet! En rundresa där vår svensktalande lokalguide Josif tar oss med till bland annat Ohrid och Skojpe i Nordmakedonien kombinerat med Thessaloniki i Grekland. Vi får uppleva allt från vingårdar till stadsbesök. En resa som berör.
  Är du nyfiken och vill veta mera? Anmäl ditt intresse så skickar vi ut information och program så snart allt är klart.

  Anmäl intresse
 • Rundresa / Irland

  Norra Atlantens pärla - Irland!

  24 - 29 apr 2024

  Vi planerar att resa 24-29/4 2024! Är du intresserad och vill veta mera anmäl ditt intresse så skickar vi ut program så snart allt är klart!

  Anmäl intresse
 • Rundresa / Albanien

  Albanien 2024

  7 - 14 maj 2024

  Vi planerar att resa 7-14/5 2024! Är du intresserad och vill veta mera anmäl ditt intresse så skickar vi program till dig så snart allt är klart!

  Anmäl intresse