Mat- & vinresor | Boka med Specialresor

Sista chansen

Här har vi valt att samla de resor vi har platser kvar på och som vi är populära. 

 

 • Smögen / Sverige

  Hummerfiske och whisky i Smögen

  30 sep - 1 okt

  Följ med oss till Smögen och det årliga hummerfisket som är en unik upplevelse tillsammans med den lokala fiskaren. Vi besöker även Mackmyras whiskylager, provar whisky och våra måltider intar vi på Skärets Krog. En mysig weekend helt enkelt!

  2 dagar från 5 490 SEK
 • Prag / Tjeckien

  Ölkultur i Prag

  6 - 9 okt

  Vår weekend i Prag har ett tydlig tema, stadens spännande ölkultur, från ölprovning till ölspa. Denna gyllene vätska gör, så att säga, gott inifrån och ut! Även om vår tvist på resan är öl, så blandas ölen med andra inslag, som en tur i historisk spårvagn, smaker av tjeckisk mat och ”egentid”.

  4 dagar från 12 840 SEK
 • Toscana / Italien

  Mat & Vin i Toscana

  10 - 14 okt 17 - 21 okt

  Ta chansen och följ med på en härligt avslappnad mat- och vinresa till Italiens vackra landskap i Toscana. Vi smakar oss fram genom en utvald del av Toscana där det mesta handlar om vin och fokus ligger på det genuina och småskaliga. Smaker blandas med vackra vyer och ett par handplockade sevärdheter.

  5 dagar från 18 000 SEK
 • Milano / Italien

  Milano - konst, design & mode

  20 - 24 okt

  Milano - modets huvudstad och en stad som ”doftar” italiensk design! Dessutom konst och kultur i världsklass. Möjligheterna till inspiration är oändliga i denna stad. Häng med våra lokala guider som känner designstaden utan och innan.

  5 dagar från 15 780 SEK