Utvalda | Boka med Specialresor

Utvalda städer

Att uppleva en stads ljud, dofter och utvalda sevärdheter är riktigt häftigt. Vissa städer åker man tillbaka till många gånger, just för att den var så speciell. Här har vi samlat våra utvalda städer, som vi gärna åker tillbaka till igen.

 • Verona / Italien

  Opera i Verona

  5 - 8 sep

  Opera i Verona står på mångas önskelista, att få uppleva storslagen opera under öppen himmel. Den anrika amfiteatern är en av världens största operascener och här sparas det inte på något för att beröra sin publik!

  4 dagar från 18 010 SEK
 • Prag / Tjeckien

  Upplev Prag

  22 - 26 sep

  Upplev Prag, en av Europas vackraste huvudstäder, med oss och du får en härlig blandning av utvalda guldkorn. Vi gör guidade promenader med olika innehåll, som historia eller matkultur. Vi utforskar stadens olika stadsdelar, vi besöker en botanisk trädgård och provar tjeckiskt vin.

  5 dagar från 15 430 SEK
 • Prag / Tjeckien

  Öl & kultur i Prag

  27 - 30 sep

  Öl & kultur i Prag, är en bra blandning av allt som Prag har att visa upp. Vi blandar guidade promenader med olika fokus, som historia eller matkultur. Vi tar oss på ett lättsamt sätt an stadens spännande ölkultur, från ölprovning till ölspa.

  4 dagar från 15 770 SEK
 • Krakow / Polen

  Krakow

  7 - 11 okt

  Vi reser till charmiga Krakow och upptäcker vad staden har att erbjuda. Tillsammans med vår färdledare Kent, historielärare med mångårig erfarenhet av resor till förintelsens minnesplatser fördjupar oss mer kring andra världskriget då vi besöker Auschwitch-Birkenau, judiska kvarteren i Krakow och Schindlers Museum.

  5 dagar från 15 450 SEK
 • London / Storbritannien

  ABBA Weekend i London

  24 - 27 okt

  Följ med oss till London och se omtalade ABBA Voyage show. Självklart finns det även tid för shopping, strosande och för att upptäcka mer av staden.

  4 dagar från 16 650 SEK
 • Florens / Italien

  Förälska dig i Florens

  19 - 22 nov

  Vi bor centralt, mitt i Florens, och har med oss populära Bodil Jacobsson som ciceron och lokal guide under resan. Är du intresserad av vår helg i Florens, så rekommenderar vi dig att se TV4:s serie ”Familjen Medici” innan resan.

  4 dagar från 14 930 SEK
 • London / Storbritannien

  ABBA Weekend i i ett julpyntat London

  21 - 24 nov

  Följ med oss till London och se omtalade ABBA Voyage show. Självklart finns det även tid för shopping, strosande och för att upptäcka mer av staden. Njut av en helg i ett julpyntat London med allt vad det innebär.

  4 dagar från 16 660 SEK
 • Skottland / Storbritannien

  Julmagi i Edinburgh

  28 nov - 1 dec

  Njut av julstämningen med oss i Skottlands huvudstad Edinburgh. Följ med på en långhelg till en av Europas mest dramatiska städer där vi utlovar spännande historia, fantastisk shopping och unik atmosfär.

  4 dagar från 15 450 SEK
 • Tallinn / Estland

  Underbar spa-helg i Estland

  29 nov - 2 dec

  Längtar du efter en paus innan julstressen tar över? Vi har den perfekta och prisvärda lösningen för dig - en underbar spa-helg i Estland följt av lite julshopping i Tallinn.

  4 dagar från 9 990 SEK
 • Budapest / Ungern

  Budapest - Donaus pärla

  Efter flera års vila har vi nu väckt liv i en av våra favoritstäder, Budapest. Ungerns fina och välkomnande huvudstad Budapest är sliten, men ändå vacker med en bedagad charm. Här väntar dig fantastiska spabad, underbar mat, imponerade arkitektur och kultur som överraskar.

  Anmäl ditt intresse för våren 2025!

  Anmäl intresse
 • Oslo / Norge

  Konst & Kultur i Oslo

  Konstscenen i vårt fina grannlands huvudstad är nu större och mer spännande än någonsin. Följ med till Oslo och en spännande långhelg i konstens palett.

  Anmäl intresse
 • Paris / Frankrike

  Paris med Plantation Rum

  Följ med oss och möt våren i världsstaden Paris! Vi provar rom och cognac ombord på pråmen Barge 166 tillsammns med Eric Bräck från Plantation Rum.

  Anmäl intresse