Weekend

Våra weekendresor har oftast ett tema och är mellan 3 - 5 dagar långa. Passar perfekt om man bara behöver en paus i vardagen.

 • Verona / Italien

  Opera i Verona

  5 - 8 sep

  Opera i Verona står på mångas önskelista, att få uppleva storslagen opera under öppen himmel. Den anrika amfiteatern är en av världens största operascener och här sparas det inte på något för att beröra sin publik!

  4 dagar från 18 010 SEK
 • Fjällbacka / Sverige

  Hummerfiske och rom i Fjällbacka

  28 - 29 sep

  Följ med oss till Fjällbacka och det årliga hummerfisket som är en unik upplevelse tillsammans med den lokala fiskaren. Vi provar även olika romsorter från Plantation rum och våra måltider intar vi på Stora Hotellet. En mysig weekend helt enkelt!

  2 dagar från 5 950 SEK
 • London / Storbritannien

  ABBA Weekend i London

  17 - 20 okt

  Följ med oss till London och se omtalade ABBA Voyage show. Självklart finns det även tid för shopping, strosande och för att upptäcka mer av staden.

  4 dagar från 15 600 SEK
 • Käringön / Sverige

  Exklusivt hummerfiske med rom & konjak på Käringön

  23 - 25 okt

  Följ med oss till mysiga Käringön belägen strax väster om Orust. Här kommer vi utforska ön, fiska hummer, prova ostron och äta gott. Ett unikt tillfälle att lära känna och uppleva Käringön.

  3 dagar från 9 990 SEK
 • London / Storbritannien

  ABBA Weekend i London

  24 - 27 okt

  Följ med oss till London och se omtalade ABBA Voyage show. Självklart finns det även tid för shopping, strosande och för att upptäcka mer av staden.

  4 dagar från 16 650 SEK
 • London / Storbritannien

  ABBA Weekend i i ett julpyntat London

  21 - 24 nov

  Följ med oss till London och se omtalade ABBA Voyage show. Självklart finns det även tid för shopping, strosande och för att upptäcka mer av staden. Njut av en helg i ett julpyntat London med allt vad det innebär.

  4 dagar från 16 660 SEK
 • Skottland / Storbritannien

  Julmagi i Edinburgh

  28 nov - 1 dec

  Njut av julstämningen med oss i Skottlands huvudstad Edinburgh. Följ med på en långhelg till en av Europas mest dramatiska städer där vi utlovar spännande historia, fantastisk shopping och unik atmosfär.

  4 dagar från 15 450 SEK
 • Tallinn / Estland

  Spa-helg i Estland

  29 nov - 2 dec

  Längtar du efter en paus innan julstressen tar över? Vi har den perfekta och prisvärda lösningen för dig - en underbar spa-helg i Estland följt av lite julshopping i Tallinn.

  4 dagar från 9 990 SEK
 • Warszawa / Polen

  Okända Warszawa

  29 nov - 2 dec

  Häng med oss på ett spännande och kanske lite oväntat äventyr till Warszawa - Polens dolda pärla!
  Staden smyckad med fantastiska juldekorationer och de färgglada julmarknaderna slår upp sina portar för säsongen.

  4 dagar från 9 580 SEK
 • Andalusien / Spanien

  Millas Malaga

  6 - 9 dec

  Följ med vår uppskattade svensktalande guide Milla och upptäck hennes Malaga. Helgen bjuder på storstadspuls i adventstid, passionerad flamencoshow, Andalusiska landsbygden och häftig vandring.

  4 dagar från 11 990 SEK
 • Oslo / Norge

  Konst & Kultur i Oslo

  Konstscenen i vårt fina grannlands huvudstad är nu större och mer spännande än någonsin. Följ med till Oslo och en spännande långhelg i konstens palett.

  Anmäl intresse