Vi gör din resa till en alldeles speciell upplevelse

Vi har varit verksamma sedan 1991. Majoriteten av de resor vi producerar är kundresor för olika organisationer och företag. Utöver detta väljer vi varje år exklusivt ut ett antal av våra resor som vi erbjuder privatpersoner. Dessa resor är uppbyggda på samma unika sätt som våra övriga resor. Genom att resa med oss så får du ett helt färdigt program och en möjlighet att verkligen lära känna det land du besöker. Vi har noga valt ut alltifrån boende och mat till utflykter! Med på resan finns en färdledare och lokala guider. Till skillnad mot många andra så inkluderar vi det mesta i priset! 

Läs mer om alla våra härliga resor längre ned på sidan, du hittar dem i datumordning. 

Per-Ola Eriksson har rest hela tio gånger med Specialresor! Han har besökt bla Portugal, Malta, Provence, Andalusien för att nämna några resmål. Läs mer om Per-Olas upplevelser på hans reseblogg.
www.reseguiden.se

Våra kunder berättar

För oss är nöjda kunder det viktigaste. Vi får dagligen bekräftelse på att våra resor uppskattas när våra kunder hör av sig till oss och berättar om sina upplevelser. Här har vi samlat ett urval av de kommentarer vi fått om våra resor.

 • I Specialresors regi kan vilket resmål som helst bli ett drömresmål
  Elin och Inge Åkesson
 • Humle & Dumle tackar än en gång för en fantastisk resa till Kuba.....
  Kaj och Hasse
 • Vi har nu kommit hem från kryssningen och har haft en jättetrevlig resa tillsammans med ett härligt gäng. Vädret var toppenfint med sol och värme under hela resan. Utflykterna i Fort Lauderdale och Miami levde lyxliv på fartyget och största behållningen och mest sevärt för oss var Key West dit vi gärna återvänder. Som vanligt en jättebra anordnad resa av Specialresor som vi mer än gärna åker med igen. Med bästa varma hälsningar
  Kerstin Ek och Peter Grönström
 • Jag och min väninna Ada Engström var med på en helt fantastisk resa till Budapest i maj, Allt var så välordnat och guiden Kriztina var helt fantastisk. Ett speciellt tack till Ann-Lis, Trevlig sommar!
  Anita Seidel och Ada Engström
 • Måste bara säga all världens största TACK för den underbara resan till Toscana, har rest mycket, med många olika bolag, men denna resa slog alla rekord. Allt var bara perfekt. Kram o Tack Åsa. Ulla och Ehrling Vill resa med er fler ggr.
  Ulla och Ehrling Svantesson
 • Tack för en jättetrevlig resa till Portugal. Det var trevliga och intressanta utflykter. Fina restauranger med god mat. Hotellet låg fantastiskt vid stranden med en underbar utsikt från balkongen. Allt fungerade jättebra. Mina medresenärer var trevliga och positiva och speciellt ni tre bidrog mycket till att det blev en så lyckad resa
  Kerstin de Marsilio Cores
 • Malta blev en oväntat stor upplevelse. Mycket historia som levandegjordes av vår suveräne guide Fredrik – allt blev som den mest spännande historielektion. Alla är inte insatta i historiens vindlingar men Fredrik berättade pedagogiskt och vi lärde oss. Inte att förglömma alla anekdoter om hans egna upplevelser av livet på Malta, återgivna med sådan humor och berättarglädje att hela bussen, då och då, utbrast i ett rungande skratt. Ibland var det som att lyssna till en förstklassig ”stå upp-show”!
  Karin Albinsson och Lars-Åke Svensson
 • TUSEN TACK för en trevlig resa med Hurtigruten. En annorlunda naturupplevelse längs norska kusten, från Nordkapsklippan med vind 20 m/SEK till infarten mot Bergen i strålande sol och +20 grader. Mycket god mat och fin samvaro i gruppen. Vi tycker det var bra balans mellan aktiviteter och fri tid på båten. Carola du var suverän! Det kändes tryggt med dig. Med Mattias, Annika och Birgit från Fryksdalens sparbank var ni en perfekt ledartrupp. Hälsningar Anita o Kjell Birgersson
  Anita och Kjell Birgersson
 • Hej, vill framföra mina intryck från resan. Väldigt bra planerad. Allt fungerade perfekt med bussar m.m. Ni har verkligen fått en pärla i guiden Silvana. Hon är verkligen en tillgång för Er. Påläst, trevlig, ja helt perfekt som guide. Sedan har vi Er reseledare Ann-Liz, hon är också en tillgång, genomtrevlig. Hälsa henne detta. Jag ger full poäng för resan. Väder styr vi tyvärr inte över. Kunde varit lite varmare för min del.
  Ingrid Johansson
 • Vi hade verkligen en fin resa till Provence. Allt kan hända när man är på resa men det är ytterligt ovanligt att något oförutsett händer när man reser med Specialresor. Tack så mycket!
  Birgitta och Kjell Vikström
 • Tack för fantastiska dagar i Sydafrika. Nu lever vi på minnen från mingellunchen på Taffelberget, vingårdsbesöken,det storslagna landskapet, valhoppen och inte minst alla vänliga människor. Safariparken Aquila med "the big five" var pricken över i. Vi åker gärna dit igen.
  Maggan och Peo Sundgren
 • Vi vill tacka för en mycket välarrangerad och trevlig resa till Champagne och Paris. Tack till er, trevliga reseledare! Vi fick lite bråttom iväg från Arlanda för att ta hand om en champagneläckande resväska. Endast en flaska var krossad, dock, så höstens mörka kvällar är räddade!
  Maria och Jari Söderlund
 • Per-Ola Eriksson har rest hela tio gånger med Specialresor! Han har besökt bla Portugal, Malta, Provence, Andalusien för att nämna några resmål. Läs mer om Per-Olas upplevelser på hans reseblogg.
  www.reseguiden.se