Kundresor som ger resultat

Överträffa dina kunders förväntningar och anordna en kundresa utöver det vanliga. Skapa affärsmöjligheter på ett kreativt sätt i något av Europas fina länder. Vad kan vara mer relationsbyggande än att avnjuta en middag tillsammans under avslappnade förhållanden i en inspirerande miljö. Vi har anordnat många kundresor genom åren som har genererat både affärer och fler samarbetspartners. Detta är en mycket uppskattad form av kundvård.

Kontakta oss så sätter vi ihop ett skräddarsytt reseförslag.


Exempel på kundresor vi har genomfört tidigare:

  • En unik kombination av vacker natur, fascinerande historia och intressanta städer. Upplev härliga Kroatien "Medelhavet som det en gång var".

  • Äktheten i de pittoreska byarna, doftande och färgstarka lavendelfält, kända vinodlingar och anrika Avignon. Charmiga Provence lämnar ingen oberörd.

  • Vi har arrangerat kundresor tillsammans med Specialresor nu i 27 år! Detta är ett enkelt sätt att arbeta med kundvård, ett trevligt sätt att skapa nätverk, ett bra sätt att lära känna våra kunder – den personliga kontakten och mervärden är allt viktigare i dag för att få behålla kunden. Upplägget med allt från Informationsträffar på banken och reseprogrammen med lokala svensktalande guider är mycket uppskattat och Specialresor är duktiga att hitta intressanta sevärdheter i varje land som känns som det lilla extra.
    Eva Heidenborg, Chef Private Banking / Swedbank Uppsala
  • Vi arrangerar kundresor åt ca 65 olika bankkontor runt om i Sverige!
  • Flera fristående Sparbanker arrangerar kundresor med oss!