Vi som arbetar här

 • Louisa Fryklind VD / CEO

  Louisa har tidigare arbetat internationellt som produktansvarig samt som säljbolagschef. På fritiden är det bl a träning, kultur i alla dess former och resor som gäller. Louisa arbetar mycket med externa kontakter samt verksamhetsutveckling och marknadsföring.

 • Anna Petterson Ekonomiansvarig / Finance Manager

  Anna har tidigare arbetat som revisor och har flera års erfarenhet inom ekonomibranschen. Hon tycker mycket om att röra på sig i form av cykling eller på golfbanan. Förutom att resa är fotboll ett stort intresse. Anna ansvarar för ekonomiarbetet.

 • Åsa Kjellman Reseproduktionsansvarig / Head of production

  Åsa har varit i företaget sedan 1995. Tidigare VD för Specialresor och har nu valt att fokusera på det hon brinner allra mest för, nämligen att utveckla vår reseprodukt och vårt resekoncept. Att resa, träna och umgås med familjen är favoritsysselsättningar och tar upp all ledig tid. Åsa är ansvarig för våra resor till Kroatien, Amsterdam, Madrid och Japan.

 • Linda Glavå Försäljningsansvarig / Sales Manager

  Linda har tidigare arbetat med marknadsföring, försäljning och utbildning. På fritiden gillar hon att spela veteranhandboll och bjuder gärna på en historia då och då. Linda ansvarar för försäljning av våra resekoncept, hemsida och vår facebooksida.

 • Ann-Catrin Gell Rese- och Agritours konsult / Travel- and Agritours consultant

  Tidigare rådgivare inom lantbruket, alltid med ett smittande leende och vill till vardags bli kallad för Anki. Ansvarar bl a för samarbetet och resorna med LRF och Hushållningssällskapet samt våra resmål Irland, Champagne/Paris och Sicilien.

 • Karin Granström Konsult Lantbruksresor / Agritours consultant

  Jobbar till vardags på Hushållningssällskapet med rådgivning till lantbrukare. En dag i veckan arbetar hon på Specialresor som expert med planering av lantbruksresor. Karin har arbetat med stora lantbrukskonferenser som Lammriksdagen och Köttriksdagen samt skrivit fackliteratur inom området.

 • Anne Mette Schøien Resekonsult / Travel consultant

  Anne Mette är en härlig och hurtig norska med lång erfarenhet från konferensbranschen i bl a Oslo. Skidåkning är favoritsysselsättningen och det blir några resor till fjällen varje år. Anne Mette ansvarar för våra resmål Alsace, Normandie, Gotland och Provence.

 • Carola Lindborg Koordinator/Coordinator

  Carola har 20 års erfarenhet från resebranschen och har ett stort administrativt ansvar på kontoret, som tex planeringen kring alla resor. Hon reser även på Hurtigruten och till Svalbard med våra grupper. Carola gillar att vara ute i naturen, umgås med vänner och familj.

 • Marie Svensson Resekonsult / Travel consultant

  Marie har 20 års erfarenhet från resebranschen och ansvarar bl a för våra resor till Ungern, Island, Kuba och Svalbard. Hon jobbar även med konferens och personalresor t ex "Kickoff"-resor samt har hand om våra läsarresor. Förutom att resa gillar hon att plocka svamp och shoppa! Besöker gärna storstäder.

 • Helen Johansson Resekonsult / Travel consultant

  Helen är utbildad reseproducent och har arbetat både i Australien och Nya Zeeland med olika typer av kundservice. På fritiden gillar hon att träna och reser gärna. Helen ansvarar för våra resor till Malta, Portugal, Wien och Bratislava/Krakow.

 • Cathrin Gunnesby Resekonsult / Travel consultant

  Cathrin har tidigare arbetat på bl a Linjeflyg och SAS. Förutom intresset för resor, som alltid har varit stort sedan hon började jobba i ett flygbolag, finns ett stort engagemang i kören Voicette. Är ni sugna på allsång på resan så säger ni till Cathrin. Cathrin ansvarar för våra resor till Toscana, Sorrento, Baskien, Andalusien och Sydafrika.

 • Louise Toriseva Resekonsult/administratör - Travel consultant/Administrator

  Louise har arbetat många år inom resebranschen, framförallt med Hurtigruten där hon bland annat varit extern färdledare för Specialresor. Fritiden spenderar Louise gärna med familjen och hon drömmer om att i framtiden ta upp sitt intresse för pardans. Louise ansvarar för Hurtigruten kombinerat med administrationsarbete på vårt kontor. 

 • Sofia Jansson Resekonsult / Travel consultant

  Sofia är utbildad turismvetare och har lång erfarenhet av kundservice i olika former. Utöver att resa är intresset för hästar något som ligger henne varmt om hjärtat. Sofia ansvarar för resmålen Katalonien, England, Skottland, Slovenien och Budapest. 

 • Eva Johansson Resekonsult / travel consultant

  Eva har många års erfarenhet från resebyrå. På ledig tid träffar hon vänner, tränar och reser gärna när tillfälle ges. Ett annat stort intresse är heminredning och hon letar med ljus och lykta efter ett litet hus att inreda. Eva arbetar med allt som har med flyget att göra hos oss.