Vi som arbetar här

 • Anna Petterson Interim VD / Ekonomiansvarig - Interim CEO / Finance Manager

  Anna har tidigare arbetat som revisor och har flera års erfarenhet inom ekonomibranschen. Hon tycker mycket om att röra på sig i form av cykling eller på golfbanan. Förutom att resa är fotboll ett stort intresse. Anna ansvarar för ekonomiarbetet.

 • Louisa Fryklind (föräldraledig t o m september 2020) VD / CEO

  Louisa har tidigare arbetat internationellt som produktansvarig samt som säljbolagschef. På fritiden är det bl a träning, kultur i alla dess former och resor som gäller. Louisa arbetar mycket med externa kontakter samt verksamhetsutveckling och marknadsföring.

 • Åsa Kjellman Reseproduktionsansvarig / Head of production

  Åsa har varit i företaget sedan 1995. Tidigare VD och ägare av Specialresor som har valt att fokusera på det hon brinner allra mest för, nämligen att utveckla vår reseprodukt och vårt resekoncept. Att resa, träna och umgås med familjen är favoritsysselsättningar och tar upp all ledig tid. Åsa är ansvarig för våra resor till Kroatien, Madrid, Japan, Dubai och Marrakech.

 • Maria Sjögelid Försäljningsansvarig / Sales Manager

  Maria har många års erfarenhet från resebranschen och försäljning inom flera olika branscher. Hon reser till Maggioresjön, Andalusien, Irland, Portugal, Italien och Sydamerika. På fritiden umgås hon gärna med familjen och vännerna.

 • Elin Janson Resekonsult / Säljare - Travel Consultant / Sales Representative

  Elin är utbildad turismvetare och har tidigare arbetat inom hotell- och restaurangbranschen. Elin har varit bosatt flera år utomlands och den senaste tiden som reseproducent i Kapstaden. På fritiden gillar hon att massera och röra på sig i alla dess former. Elin ansvarar för våra resor till Sydafrika, Madagaskar, Irland, Paris & Champagne samt våra mat- och dryckeskoncept.

 • Carola Lindborg Koordinator / Coordinator

  Carola har 20 års erfarenhet från resebranschen och har ett stort administrativt ansvar på kontoret, som tex planeringen kring alla resor. Hon reser på Skottland, Provence, Hurtigruten och till Svalbard med våra grupper. Carola gillar att vara ute i naturen, umgås med vänner och familj.

 • Angelica Jansson Administratör / Administrator

  Angelica är utbildad musiklärare och sångpedagog. På fritiden tar musiken en stor plats och hon älskar att umgås med vänner och familj. Förutom att resa bultar hennes hjärta lite extra för ett speciellt Karlstad-lag i ishockey. Angelica arbetar inom administration, marknadsföring och reser till Krakow.

   

 • Marie Svensson Resekonsult / Travel consultant

  Marie har över 20 års erfarenhet från resebranschen och arbetar med våra tidnings-, företags- (konferens, personal, kick off etc), och föreningsresor. Förutom att resa gillar hon att plocka svamp och shoppa! Reser gärna med Hurtigruten och besöker hellre storstäder före badorter!

 • Ann-Catrin Gell Rese- och Agritourskonsult / Travel- and Agritours consultant

  Tidigare rådgivare inom lantbruket, alltid med ett smittande leende och vill till vardags bli kallad för Anki. Ansvarar bl a för samarbetet och resorna med Hushållningssällskapet, VÄXA, LRF samt våra resmål till Grekland och Sicilien.

 • Anne Mette Schøien Resekonsult / Travel consultant

  Anne Mette är en härlig och hurtig norska med lång erfarenhet från konferensbranschen i bl a Oslo. Skidåkning är favoritsysselsättningen och det blir några resor till fjällen varje år. Anne Mette ansvarar för våra resmål Alsace, Normandie,  Provence, Maggioresjön och Dolomiterna.

 • Helen Johansson Resekonsult / Travel consultant

  Helen är utbildad reseproducent och har arbetat både i Australien och Nya Zeeland med olika typer av kundservice. På fritiden gillar hon att träna och reser gärna. Helen ansvarar för våra resor till Vietnam, Färöarna, Sardinien, Island, Malta, Portugal, Wien och Krakow.

 • Eva Johansson Resekonsult / Travel consultant

  Eva har många års erfarenhet från resebyrå. På ledig tid träffar hon vänner, tränar och reser gärna när tillfälle ges. Ett annat stort intresse är heminredning och Eva arbetar med allt som har med flyget att göra hos oss.

 • Johanna Collander Resekonsult / Travel consultant

  Johanna är utbildad turismvetare och projektledare och vikarierar för Sofia som är mammaledig. Hon har erfarenhet av olika typer av service, både från restaurang, kundtjänst och försäljning. Förutom att resa har Johanna ett stort intresse för heminredning, träning och att umgås med nära och kära. Hon ansvarar för våra resor till Baskien, Toscana, Skottland och Slovenien.

 • Amanda Bohl Ekonomiassistent / Administratör - Finance Assistant / Administrator

  Amanda läste ekonomi-juridiklinjen på gymnasiet och vikarierar som ekonomiassistent och administratör. Amanda har fyra års erfarenhet som säljare, bland annat har hon arbetat 14 månader i Dubai som ligger henne varmt om hjärtat. På fritiden tycker hon om att umgås med nära o kära, ridning och hunden Atlas. 

 • Sofia Jansson (föräldraledig t o m sommaren 2020) Resekonsult / Travel consultant

  Sofia är utbildad turismvetare och har lång erfarenhet av kundservice i olika former. Utöver att resa är intresset för hästar något som ligger henne varmt om hjärtat. Sofia ansvarar för resmålen Katalonien, England, Skottland, Slovenien och Budapest. 

 • Louise Toriseva (föräldraledig t o m juni 2020) Resekonsult / Administratör - Travel consultant / Administrator

  Louise har arbetat många år inom resebranschen, framförallt med Hurtigruten där hon bland annat varit extern färdledare för Specialresor. Fritiden spenderar Louise gärna med familjen och hon drömmer om att i framtiden ta upp sitt intresse för pardans. Louise ansvarar för Hurtigruten kombinerat med administrationsarbete på vårt kontor.