Specialresor

Omtanke i stort och smått.

Det är många detaljer som ska klaffa när man är ute och reser i grupp. Det vet vi på Specialresor efter lång erfarenhet i branschen.

Specialresor grundades år 1991 och huvudkontoret ligger i Karlstad. Vårt registrerade företagsnamn är Specialresor Unlimited AB men av praktiska skäl kallar vi oss för Specialresor. Sedan mars 2015 ingår vi i Unlimited Travel Group (UTG). Ända sedan starten 1991 har vi haft ett mycket gott samarbete med bland annat Sparbanken, FöreningsSparbanken, sedermera Swedbank och de fristående Sparbankerna runt om i Sverige. Vi samarbetar med bankkontor från Luleå i norr till Karlshamn i söder. Våra kundresor har blivit en uppskattad del av bankföretagens kundvård. Utöver bankresorna sätter vi ihop en rad olika gruppresor för olika företag, föreningar och organisationer. För en tid sedan bestämde vi oss för att  ge fler möjlighet att åka på våra populära gruppresor och därför erbjuder vi idag flera spännande resor även för privatpersoner.

Specialresor har årligen omkring 100 resor och över 4 000 resenärer. Många som åker på våra resor är återkommande kunder vilket ställer höga krav på våra researrangemang! Specialresor sätter service, kvalitet och säkerhet främst och arbetar bara med seriösa leverantörer som vi noga valt ut. Våra resor är planerade in i minsta detalj och vi lägger ner mycket arbete på förberedelserna inför varje resa. Alla parter ska känna att de fått den information de önskar före och under resans gång. Val av hotell, menyer och inte minst att hitta kunniga lokala guider har hög prioritet. Förutom lokalguide har vi alltid en representant från Specialresor med från Sverige på alla resor som sköter de praktiska detaljerna och som ser till att allt fungerar som det ska. Har man funderingar under resans gång finns det alltid någon att vända sig till.

Specialresor är medlem i SRF, Svenska Resebyråföreningen.

www.srf-org.se

Specialresor är ett AAA-företag.

AAA är en symbol för högsta kreditvärdighet. Bara aktiebolag kan bli AAA-företag. Bolaget ska omsätta mer än 2 miljoner kronor, ha funnits i minst 10 år och nyckeltalen ska vara väsentligt över branschens genomsnitt.

Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.