Boka Hurtigruten - världens vackraste sjöresa

Boka Hurtigruten med oss så är vi med dig i hela planeringen. Att resa med Hurtigruten är en oförglömlig upplevelse och vi på Specialresor är stolta över att vara en av få återförsäljare i Sverige. Boka världens vackraste sjöresa med oss! 

Det är inte svårt att förstå varför Norges kust kallas världens vackraste. En kryssning här rymmer mäktiga fjordar, dramatiska naturupplevelser, midnattssol, ett rikt djurliv och spännande utflykter. Varje årstid har sina höjdpunkter och ingen resa är den andra lik. Vi vågar påstå att det här är en resa som tål att upprepas. 

Med Hurtigruten kan du också uppleva magiska Svalbard. Den avlägsna ögruppen i Norra Ishavet som inte lämnar någon oberörd. Under landstigningarna har du chansen att möta ett unikt djurliv - valrossar som solar sig på stranden, Svalbardsgrisslorna som häckar i tusental och den majestätiska isbjörnen till exempel. Följ med på en oförglömlig expedition! 

Boka med vår kryssningsexpert

Går du i tankarna att boka en resa med Hurtigruten kan det vara en bra idé att prata med vår kryssningsexpert Kjelle för att få tips och råd samt svar på dina funderingar. Kontakta Kjelle direkt via mail och gör upp om en tid som passar dig.

kjelle@special-resor.se

Du kan även välja att fylla i en bokningsförfrågan här nedan så återkommer vi till dig med svar så snart vi kan.

Denna sida vänder sig till dig som önskar att resa på egen hand med Hurtigruten. Är din önskan istället att följa med på en av våra gruppresor med Hurtigruten så hittar du vårt utbud av dessa här

Bokningsförfrågan för Hurtigruten!

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.

 • Norska kusten / Norge

  Hurtigruten nordgående, Bergen-Kirkenes

  Sju dagar till havs längs Norska kusten är en oförglömlig upplevelse. Vi startar i Bergen och kliver av i Kirkenes.

  Anmäl intresse
 • Norska kusten / Norge

  Hurtigruten nord - och sydgående, Bergen -Bergen

  Den ultimata kustupplevelsen där du får besöka 34 hamnar i både nord- och sydgående riktning.

  Anmäl intresse
 • Svalbard / Norge

  Expeditionskryssning Svalbard

  Följ med till Arktis orörda vildmark. En resa till Svalbard rymmer orörda fjordar, dramatiska bergstoppar, makalösa isformationer och en fascinerande djurliv.

  Anmäl intresse