Lediga tjänster

Skicka gärna in din spontanansökan

Vi är alltid öppna för ansökningar från personer med rätt erfarenhet, kompetens och personlighet för att passa in i vår verksamhet. Tror du att du kan bidra till vår utveckling? Skicka då gärna in din spontanansökan och beskriv varför du vill arbeta hos just oss och vad du tror att du kan bidra med.

Specialresor söker kvalificerade färdledare inför resesäsongerna

Under resesäsongerna- mars till juni och augusti till november - söker vi dig som vill ha ett roligt och givande extrajobb. Du är social och tycker om att umgås med människor, brinner för service och nya upplevelser. Du kan hantera olika personligheter och stressade situationer. Du är lyhörd, flexibel och lösningsorienterad. Du kan tala inför en stor grupp. Du behärskar engelska i tal och skrift. Spanska, franska eller annat europeiskt språk är ett plus.
Du tycker att kvalitet och hög servicenivå är av yttersta vikt och kan jobba efter Specialresors motto "omtanke i stort och smått"

Vad innebär jobbet:
Du är Specialresors representant under resan, agerar "spindeln i nätet" och samordnar arbetet på plats. Du lär upp dig på ett eller flera resmål som du blir "expert" på. Som färdledare sköter du allt praktiskt under resan, vi har lokala guider under utflykterna.
Du ska ha möjlighet till ca 4-6 resor per år under perioderna april och maj samt senare delen av augusti, september och oktober. Resorna är 5-10 dagar långa, mestadels inom Europa. Grupperna består av 35-50 personer, de flesta som reser med oss är 60+.

Vi ser gärna att du kan jobba för oss under flera år framåt, kontinuitet ger kvalitet! Dessutom tror vi på mångfald i alla former och kompletterar gärna vårt team med fler manliga kollegor.  

Skicka din ansökan till: louisa@special-resor.se