Medarbetare Vi som arbetar här

 • Louisa Fryklind

  VD (FÖRÄLDRALEDIG)

  Louisa har tidigare arbetat internationellt som produktansvarig samt som säljbolags-chef. Louisa arbetar mycket med externa kontakter samt verksamhetsutveckling och marknadsföring. På fritiden är det bl a träning, kultur i alla dess former och resor som gäller.

  louisa@special-resor.se
 • Anna Petterson

  Interim VD / Ekonomiansvarig

  Anna har tidigare arbetat som revisor och har flera års erfarenhet inom ekonomibranschen. Hon tycker mycket om att röra på sig i form av cykling eller på golfbanan. Förutom att resa är fotboll ett stort intresse.

  anna@special-resor.se
 • Åsa Kjellman

  Reseproduktionsansvarig

  Åsa har varit i företaget sedan 1995. Tidigare VD och ägare av Specialresor som har valt att fokusera på det hon brinner allra mest för, nämligen att utveckla vår reseprodukt och vårt resekoncept. Hon är ansvarig för våra resor till Kroatien, Albanien, Toscana, Madrid, Japan, Dubai och Danmark. Att resa, träna och umgås med familjen är favoritsysselsättningar och tar upp all ledig tid.

  asa@special-resor.se
 • Maria Sjögelid

  Försäljningsansvarig

  Maria har många års erfarenhet från resebranschen och försäljning inom flera olika branscher. Hon reser till Maggioresjön, Andalusien, Irland, Portugal, Italien och Sydamerika. På fritiden umgås hon gärna med familjen och vännerna.

  maria.sjogelid@special-resor.se
 • Elin Janson

  Resekonsult / Säljare

  Elin är utbildad turismvetare och har tidigare arbetat inom hotell- och restaurangbranschen. Elin har varit bosatt flera år utomlands och den senaste tiden som reseproducent i Kapstaden. På fritiden gillar hon att massera och röra på sig i alla dess former. Elin ansvarar för våra resor till Sydafrika, Madagaskar, Irland, Paris & Champagne samt våra mat- och dryckeskoncept.

  elin.janson@special-resor.se
 • Carola Lindborg

  Koordinator

  Carola har 20 års erfarenhet från resebranschen och har ett stort administrativt ansvar på kontoret, som tex planeringen kring alla resor. Hon reser på Skottland, Provence, Hurtigruten och till Svalbard med våra grupper. Carola gillar att vara ute i naturen, umgås med vänner och familj.

  carola@special-resor.se
 • Angelica Jansson

  Administratör

  Angelica arbetar inom administration, marknadsföring och reser till Krakow. Hon är utbildad musiklärare och sångpedagog, och på fritiden tar musiken en stor plats. I tillägg bultar hennes hjärta lite extra för ett speciellt Karlstad-lag i ishockey

  angelica@special-resor.se
 • Marie Svensson

  Resekonsult

  Marie har över 20 års erfarenhet från resebranschen och arbetar med våra tidnings-, företags- (konferens, personal, kick off etc), och föreningsresor. Hon ansvarar även för våra resor till Svalbard, Holland, Budapest, Berlin, Sydamerika samt kryssningar och resor med Hurtigruten. Marie besöker hellre storstäder före badorter! Förutom att resa gillar hon att plocka svamp och shoppa!

  marie@special-resor.se
 • Ann-Catrin Gell

  Rese- och Agritourskonsult

  Tidigare rådgivare inom lantbruket, alltid med ett smittande leende och vill till vardags bli kallad för Anki.
  Ansvarar bl a för samarbetet och resorna med Hushållningssällskapet, VÄXA, LRF samt våra resmål till Grekland, Sicilien, Andalusien, Wales, Baskien, Österlen och Marrakesh.

  ann-catrin@special-resor.se
 • Anne Mette Schøien

  Resekonsult

  Anne Mette har lång erfarenhet från konferensbranschen i bl a Oslo. Hon ansvarar för våra resmål till Alsace, Normandie, Provence, Maggioresjön, Dolomiterna, Sorrento, Katalonien, Pyrenéerna, Andorra och Lofoten. Skidåkning är favoritsysselsättningen och det blir några resor till fjällen varje år.

  annemette@special-resor.se
 • Helen Johansson

  Resekonsult

  Helen är utbildad reseproducent och har arbetat både i Australien och Nya Zeeland med olika typer av kundservice. Helen ansvarar för våra resor till Island, Malta, Portugal, Wien, Krakow, Färöarna, Sardinien och Vietnam. På fritiden gillar hon att träna och reser gärna.

  helen@special-resor.se
 • Eva Johansson

  Resekonsult

  Eva har många års erfarenhet från resebyrå och är hos oss arbetar hon med allt som har med flyget att göra.
  På ledig tid träffar hon vänner, tränar och reser gärna när tillfälle ges. Ett annat stort intresse är heminredning.

  eva.johansson@special-resor.se
 • Sofia Jansson

  Resekonsult

  Sofia är utbildad turismvetare och har lång erfarenhet av kundservice i olika former. Sofia ansvarar för resmålen England, Skottland och Slovenien. Utöver att resa är intresset för hästar något som ligger henne varmt om hjärtat

  sofia.jansson@special-resor.se