Medarbetare Vi som arbetar här

 • Madeleine Norum

  VD

  Madeleine har arbetat inom turism och marknadsföring större delen av sitt liv. Hon har varit turistchef i en kommun, jobbat med varumärkesutveckling och varit VD för ett coachföretag. På fritiden är hon aktiv, sommartid försöker hon lära sig segla och vintertid åker hon skidor.

  madeleine.norum@special-resor.se
 • Åsa Kjellman

  Reseproduktionsansvarig

  Åsa har varit i företaget sedan 1995. Tidigare VD och ägare av Specialresor som har valt att fokusera på det hon brinner allra mest för, nämligen att utveckla vår reseprodukt och vårt resekoncept. Hon är ansvarig för våra resor till Kroatien, Albanien, Toscana, Madrid, Japan, Dubai och Danmark. Att resa, träna och umgås med familjen är favoritsysselsättningar och tar upp all ledig tid.

  asa@special-resor.se
 • Thomas Lindström

  Försäljningsansvarig företag

  Thomas har tidigare arbetat som exportsäljare inom mässbranschen. Han brinner för att skapa upplevelser och event för företag som vill stärka sitt varumärke och bygga relationer med anställda och/eller kunder. Ledig tid spenderar han gärna i löparspåret, på golfbanan eller i skidspåret.

  thomas.lindstrom@special-resor.se
 • Eva Johansson

  Flygansvarig

  Vår klippa när det kommer till att boka flyg till olika destinationer runt om i världen och ha koll på allt runtomkring. Eva älskar att resa och tackar inte nej till ett glas bubbel på en solig terrass.

  eva.johansson@special-resor.se
 • Ann-Catrin Gell

  Reseproducent/Agritours

  Tidigare rådgivare inom lantbruket, alltid med ett smittande leende och vill till vardags bli kallad för Anki.
  Ansvarar bl a för samarbetet och resorna med Hushållningssällskapet, VÄXA, LRF samt våra resmål till Grekland, Sicilien, Andalusien, Wales, Baskien, Österlen och Marrakesh.

  ann-catrin@special-resor.se
 • Anne Mette Schøien

  Reseproducent

  Anne Mette har lång erfarenhet från konferens - och resebranschen. Hon ansvarar för våra resmål till bland annat Alsace, Normandie, Provence, Maggioresjön, Piemonte, Milano, Dolomiterna, Sorrento, Katalonien, Pyrenéerna, Andorra, Färöarna och Lofoten. Skidåkning och vandring är favoritsysselsättningarna och det blir några resor till fjällen varje år.

  annemette@special-resor.se
 • Marie Svensson

  Reseproducent

  Marie har över 25 års erfarenhet från resebranschen och arbetar med våra företagsresor (konferens, personal, kick off etc) och resande samarbetspartners. Hon ansvarar även för våra resor till bla Svalbard, Krakow, Österlen, Sydamerika samt kryssningar och resor med Hurtigruten. Marie besöker hellre storstäder och "kyligare" resmål före badorter! Förutom att resa gillar hon att plocka svamp och shoppa!

  marie@special-resor.se
 • Kjell Johan "Kjelle" Andersson

  Kryssningsexpert

  Kjelle är vår expert på Hurtigruten och kryssningsvärlden överlag. Utöver detta så är Kjelle även en del av Specialresors flygavdelning. På fritiden är det resandet som är i fokus, han har satt sin fot i många av världens hörn.

  kjelle@special-resor.se
 • Carola Lindborg

  Projektledare försäljning och marknad

  Gillar att ha många bollar i luften och tackar aldrig nej till ett gott skratt. Carola ansvarar för företagets marknadsföring och bokningssystem samt arbetar med försäljning av våra resor. På fritiden tycker hon om att umgås med familj och vänner, vandra i skogen och pyssla i sitt lilla röda torp där hon har loppisfynd och nya ting.

  carola@special-resor.se