Medarbetare – Specialresor

Medarbetare Vi som arbetar här

 • Jonas Bodin

  VD

  Tidigare fotbollsspelare som i slutet av 90-talet grundade eventföretaget Inspiration. Jonas delar sin tid mellan Stockholm och Karlstad då han även är VD för affärsresebyrån JB Travel. Jonas missar aldrig melodikrysset!

  jonas.bodin@special-resor.se
 • Åsa Kjellman

  Reseproduktionsansvarig

  Åsa har varit i företaget sedan 1995. Tidigare VD och ägare av Specialresor som har valt att fokusera på det hon brinner allra mest för, nämligen att utveckla vår reseprodukt och vårt resekoncept. Hon är ansvarig för våra resor till Kroatien, Albanien, Toscana, Madrid, Japan, Dubai och Danmark. Att resa, träna och umgås med familjen är favoritsysselsättningar och tar upp all ledig tid.

  asa@special-resor.se
 • Thomas Lindström

  Försäljningsansvarig företag

  Thomas har tidigare arbetat som exportsäljare inom mässbranschen. Han brinner för att skapa upplevelser och event för företag som vill stärka sitt varumärke och bygga relationer med anställda och/eller kunder. Ledig tid spenderar han gärna i löparspåret, på golfbanan eller i skidspåret.

  thomas.lindstrom@special-resor.se
 • Sofia Davidsson

  Försäljningsansvarig bank/Marknad

  Sofia har lång erfarenhet av kundservice i olika former. Hon ansvarar för resmålen England, Skottland, Slovenien och Wien samt för företagets marknadsföring. Utöver att resa är intresset för hästar något som ligger henne varmt om hjärtat.

  sofia.davidsson@special-resor.se
 • Ann-Catrin Gell

  Reseproducent/Agritours

  Tidigare rådgivare inom lantbruket, alltid med ett smittande leende och vill till vardags bli kallad för Anki.
  Ansvarar bl a för samarbetet och resorna med Hushållningssällskapet, VÄXA, LRF samt våra resmål till Grekland, Sicilien, Andalusien, Wales, Baskien, Österlen och Marrakesh.

  ann-catrin@special-resor.se
 • Anne Mette Schøien

  Reseproducent

  Anne Mette har lång erfarenhet från konferensbranschen i bl a Oslo. Hon ansvarar för våra resmål till Alsace, Normandie, Provence, Maggioresjön, Dolomiterna, Sorrento, Katalonien, Pyrenéerna, Andorra, Färöarna och Lofoten. Skidåkning och vandring är favoritsysselsättningarna och det blir några resor till fjällen varje år.

  annemette@special-resor.se
 • Marie Svensson

  Reseproducent

  Marie har över 25 års erfarenhet från resebranschen och arbetar med våra företagsresor (konferens, personal, kick off etc) och resande samarbetspartners. Hon ansvarar även för våra resor till bla Svalbard, Krakow, Österlen, Sydamerika samt kryssningar och resor med Hurtigruten. Marie besöker hellre storstäder och "kyligare" resmål före badorter! Förutom att resa gillar hon att plocka svamp och shoppa!

  marie@special-resor.se
 • Kjell Johan "Kjelle" Andersson

  Kryssningsexpert

  Kjelle är vår expert på Hurtigruten och kryssningsvärlden överlag. Utöver detta så är Kjelle även en del av Specialresors flygavdelning. På fritiden är det resandet som är i fokus, han har satt sin fot i många av världens hörn.

  kjelle@special-resor.se