Varför Specialresor

Vår ambition och vårt mål är att ge dig en avkopplande och innehållsrik resa, ett reseminne utöver det vanliga. Vi har därför valt att inte ”skala av” för att få så billigt som möjligt utan låter istället det mesta ingå i priset från början, ett val som har gett oss nöjdare kunder och högkvalitativa resor. Våra resenärer slipper onödiga överraskningar i form av diverse tillägg under resans gång. Från det att du möter oss på flygplatsen tills att du kommer hem igen tillhandahåller vi en högklassig service.

Vi som arbetar på Specialresor har lång erfarenhet och stor kunskap om våra resmål då vi själva producerar våra resor och även reser med våra grupper. Vi kan vår produkt och har en personlig kontakt med alla vi jobbar med, från våra resenärer till de som arbetar på de hotell vi noga valt ut till respektive resa. Den nära kontakten med alla parter gör att vi håller oss uppdaterade på vad våra resenärer uppskattar och hur våra samarbetspartners sköter sig.
En nöjd resenär skrev i sin utvärdering efter en resa med oss ”Specialresor visar omtanke i stort och smått”. Vi har valt detta som vårt motto, som något vi eftersträvar i allt vi gör och som vi vill att våra resenärer ska känna när de reser med oss.

Vår idé som researrangör

  • Vi använder oss av svensktalande lokalguider, för att kunna erbjuda den bästa reseupplevelsen.
  • Vi handplockar våra hotell så de har bästa läget för resans inriktning och syfte.
  • Vi väljer olika lokala restauranger för våra middagar, för att ge en bra mix mat och dryck.
  • Vi vill att våra resenärer ska få prova på den lokala maten, för bästa möjliga smak- och kulturupplevelse.
  • Vi inkluderar alltid dryck till lunch/middag, för en så smidig och avkopplande måltid som möjligt.
  • Vi vill att det alltid finns någon nära till hands att fråga under resans gång, för att säkerställa resans kvalité för våra resenärer.

 

Vi kan skräddarsy resan efter ert önskemål. Om företaget, föreningen eller kompisgänget ska ut och resa. Kontakta oss på:

Thomas Lindström försäljningsansvarig Företag

thomas.lindstrom@special-resor.se  eller ring på  070-566 95 22