Varför Specialresor

Med Specialresor som researrangör ska du ha en skön och avkopplande resa, därför ingår det mesta av det du vill se, uppleva, äta och dricka i priset. Vi sätter ihop ett väl genomtänkt program per resmål, så att du i lugn och ro kan njuta av resan. Från det att du lämnar hemorten tills att du kommer hem igen tillhandahåller vi en högklassig service.

Vi älskar att producera resor och har lång erfarenhet av att sätta ihop kompletta paket. Vi lämnar inget åt slumpen. Vi som arbetar på Specialresor har kunskap i alla delar av verksamheten och i alla detaljer. Vi planerar resorna, bokar in alla leverantörer, presenterar resorna för våra kunder och har förmånen att åka med på resorna. Vi har en stor kännedom om våra resmål och reseupplägg. Vi kan vår produkt och har en personlig kontakt med vår kund, våra resenärer, hotell, restauranger, lokalguider med flera. Resultatet är ett stort engagemang och ansvarstagande hos våra medarbetare och mycket nöjda kunder!

Vårt koncept kan sammanfattas med vad en nöjd resenär skrev i sin utvärdering; ”Specialresor visar omtanke i stort och smått”.