Spanien – Specialresor

Resor till Spanien

 • Valencia / Spanien

  Valencia - en överraskande "doldis"

  14 - 18 apr 2024

  Nyfiken på Valencia? Det var vi, och hittade en stad som sticker ut på många sätt! Staden imponerar på sina besökare med häftig arkitektur, djärv konst och en genuin matkultur.

  5 dagar från 16 480 SEK
 • Spanien / Spanien

  Mat & vin i pilgrimers fotspår

  16 - 22 apr 2024

  Kantabrien och Baskien i norra Spanien är regioner som erbjuder en spännande blandning av kultur, historia, natur, gastronomi och välsmakande viner. Vi bekantar oss med Santander och Bilbao och besöker självklart det världsberömda Guggenheimmuseet.

  7 dagar från 21 920 SEK
 • Mallorca / Spanien

  Vandra på Mallorca

  24 - 29 apr 2024

  Denna vackra ö besitter en unik charm som vi bekantar oss med under några dagar tillsammans med våra lokala guider.

  6 dagar från 18 950 SEK
 • Andalusien / Spanien

  Mystikens Andalusien

  6 - 11 maj 2024

  Följ med oss till en av våra absoluta favoriter; Andalusien. Upplev en historisk del av Spanien tillsammans med vår svensktalande lokalguide. Vi besöker b la Alhambra och Las Alpujarras. Vi bor på ett mycket omtyckt hotell med tid för både utflykter och lediga stunder.

  6 dagar från 19 740 SEK
 • Andalusien / Spanien

  En smak av Andalusien!

  20 - 24 maj 2024

  Följ med oss till en av våra absoluta favoriter; Andalusien. Upplev en historisk del av Spanien tillsammans med vår svensktalande lokalguide. Vi besöker b la Alhambra. Vi bor på ett mycket omtyckt hotell med tid för både utflykter och lediga stunder.

  Anmäl intresse
 • Andalusien / Spanien

  En smak av Andalusien

  20 - 24 maj 2024

  I Andalusien finns allt som krävs av en minnesvärd resa. Här finns inte bara det milda Medelhavsklimatet, stränder och salta vågor utan också genuina kulturstäder, höga berg och trevliga små byar. Direkt från Landvetter flygplats.

  5 dagar från 13 960 SEK
 • Costa Blanca / Spanien

  Calpe - njut av sensommarvärme och trivsamma utflykter

  27 sep - 4 okt 2024

  Förkorta hösten eller förläng sommaren! Vi erbjuder nu en avkopplande resa till spanska Costa Blanca och medelhavet. Tillsammans med vår lokala guide gör vi några väl utvalda utflykter, till både charmiga mindre byar och större spännande städer som Valencia och Alicante.

  8 dagar från 23 970 SEK