Resor till Spanien

 • Andalusien / Spanien

  Mystikens Andalusien

  17 - 23 sep

  Upplev en historisk del av Spanien tillsammans med vår svensktalande lokalguide. Vi besöker bl a Alhambra och Las Alpujarras. Vi bor på ett mycket omtyckt hotell med tid för både utflykter och lediga stunder.

  7 dagar från 19 990 SEK
 • Penedès, Katalonien / Spanien

  Bubblande Katalonien - cava, kust och Gaudí

  3 - 7 okt

  Här kommer ett gyllene tillfälle att bekanta sig med Spaniens stolthet! Vi erbjuder en bubblande höstresa till sensommarvarma Penedès, Spaniens berömda cavadistrikt.

  5 dagar från 21 450 SEK
 • Valencia / Spanien

  Valencia - en överraskande "doldis"

  6 - 10 okt

  Nyfiken på Valencia? Det var vi, och hittade en stad som sticker ut på många sätt! Staden imponerar på sina besökare med häftig arkitektur, djärv konst och en genuin matkultur.

  5 dagar från 18 140 SEK
 • Spanien / Spanien

  Mat & vin i pilgrimers fotspår

  14 - 20 okt

  Kantabrien och Baskien i norra Spanien är regioner som erbjuder en spännande blandning av kultur, historia, natur, gastronomi och välsmakande viner. Vi bekantar oss med Santander & Bilbao och besöker det världsberömda Guggenheimmuseet.

  7 dagar från 23 990 SEK
 • Andalusien / Spanien

  Andalusiens kornbod - Sevilla

  14 - 20 nov

  Följ med till på en studieresa till fantastiska provinsen Andalusien och lär dig mer om lokala gårdar och företag. Vi bekantar oss bland annat med den lokala mjölk-kött- och korkproduktionen.

  7 dagar från 22 990 SEK
 • Andalusien / Spanien

  Millas Malaga

  6 - 9 dec

  Följ med vår uppskattade svensktalande guide Milla och upptäck hennes Malaga. Helgen bjuder på storstadspuls i adventstid, passionerad flamencoshow, Andalusiska landsbygden och häftig vandring.

  4 dagar från 11 990 SEK
 • Mallorca / Spanien

  Vandra på Mallorca

  1 - 7 apr 2025

  Denna vackra ö besitter en unik charm som vi bekantar oss med under några dagar tillsammans med våra lokala guider. Tidpunkten erbjuder behagliga temperaturer, perfekt för vandring.

  Anmäl intresse