Resor till Norge

 • Svalbard / Norge

  Exotiska Svalbard

  24 - 28 jun På förfrågan

  Upplev Svalbard, den norska ögruppen i Arktis, halvvägs till Nordpolen. Här möter du en unik natur som vilar under midnattssolens strålar. Vill du uppleva något annorlunda, så är Svalbard för dig!

  5 dagar från 28 650 SEK
 • Norska kusten / Norge

  Havila Kystruten Bergen-Kirkenes

  20 - 26 aug

  Följ med oss på en kryssning mellan Bergen och Kirkenes. En båtresa längs med Norges kust är kanske det bästa sättet att uppleva det bästa med Norge. Ombord njuter du av fartygets bekvämligheter, faciliteter, fantastiska maten och
  de vackra landskapet vi passerar.

  7 dagar från 32 630 SEK
 • Norge / Norge

  Norge - en mäktig resa

  27 - 30 aug

  Följ med oss till vårt vackra grannland. Under 4 dagar får vi uppleva något av all den spännande, utmanande och inte minst vackra natur Norge har att bjuda på. Vi reser med tåg, båt och buss och får med oss både fjäll och fjord.

  4 dagar från 15 990 SEK
 • Norska kusten / Norge

  Kryssa Bergen-Kirkenes

  3 - 9 sep

  Följ med oss på en kryssning mellan Bergen och Kirkenes med det miljövänliga fartyget MS Havila Castor. Ombord njuter du av de vackra vyerna, naturen och maten,

  7 dagar från 32 060 SEK
 • Lofoten / Norge

  Magiska Lofoten!

  25 - 31 maj 2025

  Välkommen med till Lofoten, denna spektakulära ögrupp, känd för sitt rika fiske och sina pittoreska fiskebyar, men inte minst för sin vilda, häpnadsväckande natur med berg som stiger rakt upp ur havet och däremellan slingrande fjordar och sund.

  Anmäl intresse
 • Norska kusten / Norge

  Havila Kystruten

  Följ med oss på en kryssning mellan Kirkenes och Bergen med Havilas miljövänliga fartyg Capella. Vi tillbringar nästan en hel dag på Lofoten. Bussanslutning från Skövde-Mariestad-Kristinehamn-Karlstad-Kil-Arvika-Charlottenberg

  Anmäl intresse
 • Rundresa / Norge

  Res med Hurtigruten

  Hurtigruten erbjuder en hisnande natur och många oförglömliga vyer. Medan det kan vara full vinter i Kirkenes kan våren vara i full gång i Bergen. Ombord råder en lugn atmosfär och vi får njuta av de vackra vyerna och den fantastiska maten!

  Anmäl intresse
 • Norska kusten / Norge

  Hurtigruten nord - och sydgående, Bergen -Bergen

  Den ultimata kustupplevelsen där du får besöka 34 hamnar i både nord- och sydgående riktning.

  Anmäl intresse
 • Norska kusten / Norge

  Hurtigruten nordgående, Bergen-Kirkenes

  Sju dagar till havs längs Norska kusten är en oförglömlig upplevelse. Vi startar i Bergen och kliver av i Kirkenes.

  Anmäl intresse
 • Oslo / Norge

  Konst & Kultur i Oslo

  Konstscenen i vårt fina grannlands huvudstad är nu större och mer spännande än någonsin. Följ med till Oslo och en spännande långhelg i konstens palett.

  Anmäl intresse
 • Svalbard / Norge

  Expeditionskryssning Svalbard

  Följ med till Arktis orörda vildmark. En resa till Svalbard rymmer orörda fjordar, dramatiska bergstoppar, makalösa isformationer och en fascinerande djurliv.

  Anmäl intresse