Mat- & dryckresor

Vissa anser att man lär känna ett resmål som bäst genom kulinariska upplevelser. Vi är benägna att hålla med och arrangerar därför mat- och vinresor av högsta kvalitet.

Under våra gruppresor med mat och dryck som tema njuter vi av livets goda i form av regionens specialiteter. Eftersom grupperna oftast är mindre till storleken har vi möjligheten att besöka små entreprenörer, mindre producenter och gårdar.

 • Mellersta Dalmatien / Kroatien

  Smaka på mellersta Dalmatien

  3 - 10 sep 17 - 24 sep

  Följ med och smaka på Kroatien, mer exakt mellersta Dalmatien. Vi möter fantastiska människor och karismatiska entreprenörer som brinner för det de gör.

  Avresa 17-24/9 är en resa i samarbete med LandRESOR.

  8 dagar från 19 940 SEK
 • Prag / Tjeckien

  Öl & kultur i Prag

  27 - 30 sep

  Öl & kultur i Prag, är en bra blandning av allt som Prag har att visa upp. Vi blandar guidade promenader med olika fokus, som historia eller matkultur. Vi tar oss på ett lättsamt sätt an stadens spännande ölkultur, från ölprovning till ölspa.

  4 dagar från 15 770 SEK
 • Fjällbacka / Sverige

  Hummerfiske och rom i Fjällbacka

  28 - 29 sep

  Följ med oss till Fjällbacka och det årliga hummerfisket som är en unik upplevelse tillsammans med den lokala fiskaren. Vi provar även olika romsorter från Plantation rum och våra måltider intar vi på Stora Hotellet. En mysig weekend helt enkelt!

  2 dagar från 5 950 SEK
 • Toscana / Italien

  Mat & Vin i Toscana

  29 sep - 4 okt

  Har du också drömt om att någon gång få uppleva det där som man ser på film? Böljande kullar, höga cypresser, imponerande pinjeträd och charmiga gamla gårdshus. Plussa även på ett kök som är känt över hela världen, så har du Toscana, ett av Italiens vackraste landskap

  6 dagar från 18 570 SEK
 • Skottland / Storbritannien

  Skottlands skatter

  1 - 5 okt

  Vi utforskar Skottlands högländer och Isle of Skye. Låt dig förföras av det sagolika landskapet med vidsträckta hedar, historiska slott, glittrande sjöar och täta skogar. Vi rör oss i tre av de klassiska whiskyregionerna, Islands, Highlands och Speyside där vi bekantar oss närmare med livets vatten.

  5 dagar från 22 800 SEK
 • Penedès, Katalonien / Spanien

  Bubblande Katalonien - cava, kust och Gaudí

  3 - 7 okt

  Här kommer ett gyllene tillfälle att bekanta sig med Spaniens stolthet! Vi erbjuder en bubblande höstresa till sensommarvarma Penedès, Spaniens berömda cavadistrikt.

  5 dagar från 21 450 SEK
 • Spanien / Spanien

  Mat & vin i pilgrimers fotspår

  14 - 20 okt

  Kantabrien och Baskien i norra Spanien är regioner som erbjuder en spännande blandning av kultur, historia, natur, gastronomi och välsmakande viner. Vi bekantar oss med Santander & Bilbao och besöker det världsberömda Guggenheimmuseet.

  7 dagar från 23 990 SEK
 • Piemonte / Italien

  Piemonte - bördiga landskap och berömda viner

  14 - 18 okt På förfrågan

  Piemonte finns på UNESCOS världsarvslista sedan 2014 för sitt fantastiskt vackra vinlandskap och är ett mecka för mat- och vinälskare. Vi utlovar en lärorik och smakrik resa och inte minst en fördjupning i regionens berömda viner.

  5 dagar från 21 940 SEK
 • Käringön / Sverige

  Exklusivt hummerfiske med rom & konjak på Käringön

  23 - 25 okt

  Följ med oss till mysiga Käringön belägen strax väster om Orust. Här kommer vi utforska ön, fiska hummer, prova ostron och äta gott. Ett unikt tillfälle att lära känna och uppleva Käringön.

  3 dagar från 9 990 SEK
 • Italien / Italien

  Mat & Vin i Toscana

  Ta chansen och följ med på en härligt avslappnad mat- och vinresa till Italiens vackra landskap i Toscana. Vi smakar oss fram genom en utvald del av Toscana där det mesta handlar om vin och fokus ligger på det genuina och småskaliga. Smaker blandas med vackra vyer och ett par handplockade sevärdheter.

  Anmäl intresse
 • Paris / Frankrike

  Paris med Plantation Rum

  Följ med oss och möt våren i världsstaden Paris! Vi provar rom och cognac ombord på pråmen Barge 166 tillsammns med Eric Bräck från Plantation Rum.

  Anmäl intresse