Resor till Italien

 • Verona / Italien

  Opera i Verona

  5 - 8 sep

  Opera i Verona står på mångas önskelista, att få uppleva storslagen opera under öppen himmel. Den anrika amfiteatern är en av världens största operascener och här sparas det inte på något för att beröra sin publik!

  4 dagar från 18 010 SEK
 • Toscana / Italien

  Mat & Vin i Toscana

  29 sep - 4 okt

  Har du också drömt om att någon gång få uppleva det där som man ser på film? Böljande kullar, höga cypresser, imponerande pinjeträd och charmiga gamla gårdshus. Plussa även på ett kök som är känt över hela världen, så har du Toscana, ett av Italiens vackraste landskap

  6 dagar från 18 570 SEK
 • Piemonte / Italien

  Piemonte - bördiga landskap och berömda viner

  14 - 18 okt

  Piemonte finns på UNESCOS världsarvslista sedan 2014 för sitt fantastiskt vackra vinlandskap och är ett mecka för mat- och vinälskare. Vi utlovar en lärorik och smakrik resa och inte minst en fördjupning i regionens berömda viner.

  5 dagar från 21 940 SEK
 • Milano / Italien

  Milano - konst, mode & design

  4 - 8 nov

  Milano - modets huvudstad och en stad som ”doftar” italiensk design! Dessutom finns här konst och kultur i världsklass. Möjligheterna till inspiration är oändliga i denna stad. Ett gyllene tillfälle för dig med stort intresse för mode och design att hänga med våra lokala guider som känner designstaden utan och innan.

  5 dagar från 18 400 SEK
 • Florens / Italien

  Förälska dig i Florens

  19 - 22 nov

  Vi bor centralt, mitt i Florens, och har med oss populära Bodil Jacobsson som ciceron och lokal guide under resan. Är du intresserad av vår helg i Florens, så rekommenderar vi dig att se TV4:s serie ”Familjen Medici” innan resan.

  4 dagar från 14 930 SEK
 • Italien / Italien

  Mat & Vin i Toscana

  Ta chansen och följ med på en härligt avslappnad mat- och vinresa till Italiens vackra landskap i Toscana. Vi smakar oss fram genom en utvald del av Toscana där det mesta handlar om vin och fokus ligger på det genuina och småskaliga. Smaker blandas med vackra vyer och ett par handplockade sevärdheter.

  Anmäl intresse