Italien – Specialresor

Resor till Italien

 • Toscana / Italien

  Toscana - en klassiker

  10 - 15 sep

  Följ med oss till Toscana och upplev det som du alltid drömt om. Vi har ett varierande utflyktsprogram som är smaksatt med den lokala maten och vinet. Vår svensktalande guide, som är med under resan gör att vi inte missar något och får den bästa upplevelsen.
  Anmäl ditt intresse senast 20 juni 2023!

  Anmäl intresse
 • Toscana / Italien

  Toscana med opera & konst

  3 - 7 okt

  Följ med oss till Toscana i höst. Vi blandar konsten och musiken med allt det där andra som hör till en resa i Toscana, som böljande kullar med cypresser och besök på en vingård. Listan kan göras lång över allt det Toscana har att erbjuda dig som besökare, och du blir inte besviken! Vänta inte med att boka, vi har endast 30 platser.

  5 dagar från 16 540 SEK
 • Milano / Italien

  Milano - konst, design & mode

  20 - 24 okt

  Milano - modets huvudstad och en stad som ”doftar” italiensk design! Dessutom konst och kultur i världsklass. Möjligheterna till inspiration är oändliga i denna stad. Häng med våra lokala guider som känner designstaden utan och innan.

  5 dagar från 15 430 SEK
 • Italien / Italien

  Mat & Vin i Toscana

  24 - 28 okt

  Ta chansen och följ med på en härligt avslappnad mat- och vinresa till Italiens vackra landskap i Toscana. Vi smakar oss fram genom en utvald del av Toscana där det mesta handlar om vin och fokus ligger på det genuina och småskaliga. Smaker blandas med vackra vyer och ett par handplockade sevärdheter.

  5 dagar från 17 570 SEK
 • Florence / Italien

  Förälska dig i Florence

  13 - 17 mar 2024

  Vi bor centralt, mitt i Florens, och har med oss populära Bodil Jacobsson som ciceron och lokal guide under resans fem dagar. Hotellet vi bor på heter Hotel Pendini, ett populärt hotell som erbjuder den exakt rätta atmosfären. Är du intresserad av vår helg i Florens, så rekommenderar vi dig att se TV4:s serie ”Familjen Medici” innan resan. Som vanligt äter vi gott och provar den lokala maten.

  Anmäl intresse